Gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY CORE 2 G355HN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY CORE 2 G355HN. Wij hopen dat dit SAMSUNG GALAXY CORE 2 G355HN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY CORE 2 G355HN te teleladen.


SAMSUNG GALAXY CORE 2 G355HN : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2587 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG GALAXY CORE 2 G355HN

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Organizar las aplicaciones en carpetas Junte las aplicaciones relacionadas en una carpeta para una mayor comodidad. Para activar las aplicaciones, en la pantalla de aplicaciones, pulse → Mostrar aplic desact, seleccione las aplicaciones y, a continuación, pulse Finalizado. Ver imágenes Al abrir la Galería aparecerán las carpetas disponibles. Examinar las notas Examine las vistas en miniatura de las notas desplazándose hacia arriba o abajo. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG GALAXY CORE 2 G355HN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG GALAXY CORE 2 G355HN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag