Gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY CORE 2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY CORE 2. Wij hopen dat dit SAMSUNG GALAXY CORE 2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY CORE 2 te teleladen.


SAMSUNG GALAXY CORE 2 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2600 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SAMSUNG GALAXY CORE 2 (7370 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG GALAXY CORE 2

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Abrir desde las aplicaciones utilizadas recientemente Toque para abrir la lista de las aplicaciones utilizadas recientemente. Ver imágenes Al abrir la Galería aparecerán las carpetas disponibles. Examinar las notas Examine las vistas en miniatura de las notas desplazándose hacia arriba o abajo. Añadir atajos a las carpetas Añada un atajo a las carpetas utilizadas frecuentemente en el área de atajos. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG GALAXY CORE 2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG GALAXY CORE 2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag