Gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY ACE GT-S5830 QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY ACE GT-S5830. Wij hopen dat dit SAMSUNG GALAXY ACE GT-S5830 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG GALAXY ACE GT-S5830 te teleladen.


SAMSUNG GALAXY ACE GT-S5830 QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1669 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SAMSUNG GALAXY ACE GT-S5830 QUICK GUIDE (237 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG GALAXY ACE GT-S5830QUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] N ederlands Blootstelling aan RF-golven (radiofrequentie) DIT MODEL VOLDOET AAN INTERNATIONALE RICHTLIJNEN VOOR BLOOTSTELLING AAN RADIOGOLVEN Uw mobiele telefoon is een radiozender en -ontvanger. [. . . ] De SAR-limiet voor mobiele apparaten is 2 W/kg, en de hoogste SAR-waarde die voor dit apparaat bij het oor getest is, was 0. Omdat mobiele telefoons meerdere functies hebben, kunnen ze ook in andere posities gebruikt worden, bijvoorbeeld op het lichaam, zoals in deze handleiding wordt beschreven2. Omdat de SAR wordt gemeten terwijl het apparaat op maximaal vermogen zendt, is de werkelijke SAR van dit apparaat tijdens het gebruik normaal gesproken lager dan hierboven aangegeven. Dit komt omdat de zendkracht van het apparaat automatisch wordt aangepast om er voor te zorgen dat niet meer wordt gebruikt dan het minimumniveau dat nodig is om het netwerk te bereiken. [. . . ]  at betreft de werking wanneer de telefoon op het lichaam wordt W gedragen, is dit model getest en voldoet een de richtlijnen voor blootstelling aan radiogolven bij gebruik met een door Samsung geleverd of goedgekeurd accessoire dat voor dit product is ontworpen, of bij gebruik met een accessoire dat geen metaal bevat en dat de telefoon op minimaal 1. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG GALAXY ACE GT-S5830

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG GALAXY ACE GT-S5830 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag