Gebruiksaanwijzing SAMSUNG HDC6475TG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG HDC6475TG. Wij hopen dat dit SAMSUNG HDC6475TG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG HDC6475TG te teleladen.


SAMSUNG HDC6475TG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1764 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG HDC6475TG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Door te zorgen dat de afvalverwijdering van dit product correct wordt uitgevoerd, werkt de gebruiker mee aan het voorkomen van potentiële negatieve consequenties voor omgeving en gezondheid. Het symbool op het product of op het bijgeleverde documentatiemateriaal geeft aan dat het niet moet worden behandeld als normaal huisvuil, maar dat het moet worden ingeleverd bij een speciaal verzamelpunt voor het recyclen van elektrische en elektronische apparatuur. De afvalverwijdering moet plaatsvinden in het respect van de gemeentelijke normen. [. . . ] € We raden u aan een luchtafvoerbuis te gebruiken met eenzelfde diameter als die van de luchtafvoeropening. Het gebruik van een reduceerelement zou de prestaties van het - 31 - product kunnen beperken en het lawaai kunnen doen toenemen. € Voor u overgaat tot het monteren dient u, om het apparaat beter te kunnen bewegen, het vetfilter B (Afb. Voor u deze handeling uitvoert moet u de volgende opdrachten opvolgen, aan de hand van het model dat u in uw bezit heeft: MODEL 1 Verwijder de 3 panelen A zoals aangegeven in Afb. € Wandbevestiging Trek een lijn op de muur langs de onderzijde van de kap, afb. Zorg ervoor dat de lijn overeenkomt met de lijn beschreven in de voorgaande paragraaf. - Bevestig de 2 bovenste schroeven K zonder ze volledig vast te draaien en doe de pluggen op hun plaats (Afb. - Bevestig het apparaat aan de muur, breng het in horizontale stand en draai de schroeven K vast (Afb. - Gebruik bij het monteren schroeven en pluggen die geschikt zijn voor het type wand (bv. - Indien de schroeven en de pluggen bij het product zijn geleverd moet u zich ervan verzekeren dat ze geschikt zijn voor het type wand waaraan de kap wordt bevestigd. € Installatie van modellen met decoratieve schoorsteen Doe handschoenen aan en verwijder het beschermfolie van de kap. Bevestig hem vervolgens aan het plafond op dusdanige wijze dat hij in een rechte lijn staat met uw kap, door middel van de schroeven A (Afb. Verbind, door middel van een flexibele buis L, de flens C aan de luchtafvoeropening (Afb. Haal de bovenste schoorsteen omhoog tot aan de steun en bevestig hem met behulp van de schroeven F (Afb. [. . . ] Als deze functie is geactiveerd zullen de zijgedeeltes op het GEBRUIK EN ONDERHOUD • We raden aan het apparaat aan te zetten voordat u met de bereiding begint van elke willekeurige maaltijd. We raden u aan het apparaat 15 minuten aan te laten nadat het eten bereid is, voor een optimale luchtverversing. De goede werking van de afzuigkap hangt af van een regelmatig en correct onderhoud; in het bijzonder moet men aandacht besteden aan het vetfilter en aan het filter - 32 - display een draaiende beweging maken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG HDC6475TG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG HDC6475TG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag