Gebruiksaanwijzing SAMSUNG EC-WB660 INSTALLATION

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG EC-WB660. Wij hopen dat dit SAMSUNG EC-WB660 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG EC-WB660 te teleladen.


SAMSUNG EC-WB660 INSTALLATION: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1065 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SAMSUNG EC-WB660 QUICK INSTRUCTIEGIDS (9292 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG EC-WB660INSTALLATION

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] EC-WB650/660 GPS installatie handleiding EC-WB650/660 GPS installatie handleiding 1. [. . . ] Kies voor Uitpakken in MapView, nu word het ManView. zip bestand uitgepakt. 4. WEUP1_NLD_09Q1. zip, of WEUP1_BEL_09Q1. zip en druk op de rechtermuis toets. Kies voor Uitpakken in WEUP1_NLD_09Q1. zip, of WEUP1_BEL_09Q1. zip, nu word het geselecteerde bestand uitgepakt. 5. Herhaal stap 4 voor de andere gewenste landkaarten. Landkaarten installeren op SD kaart 2/2 6. Kopieer nu de city map en Mapview map naar de root van de SD kaart. 7. Kopieer nu de landkaarten bgmap. cfg/ NLD. bgf of bgmap. cfg/ BEL. bgf, welke in de WEUP1_NLD_09Q1 of WEUP1_BEL_09Q1 op de PC staan, naar de MAP folder die in de MapView folder op de SD kaart staat. 8. [. . . ] Druk op de FN toets Foto's met locatiegegevens worden weergegeven in de volgorde waarin ze zijn genomen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG EC-WB660

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG EC-WB660 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag