Gebruiksaanwijzing SAMSUNG DV150F

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG DV150F. Wij hopen dat dit SAMSUNG DV150F handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG DV150F te teleladen.


SAMSUNG DV150F : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (9395 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SAMSUNG DV150F (9325 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG DV150F

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Kamera stellt eine drahtlose Verbindung zu Smartphones her, die die MobileLink-Funktion unterstützen. [. . . ] € Wiederholen Sie die Schritte 4 und 5, um die weiteren Fotos aufzunehmen. Die Kamera komprimiert und speichert die aufgenommenen Fotos im JPEG-Format. € Wenn Sie die Belichtung manuell anpassen, wird die Einstellung automatisch gespeichert. € Wenn Sie Dateien wiedergeben möchten, die im internen Speicher abgelegt sind, entfernen Sie die Speicherkarte. € Beim Bearbeiten von Fotos verringert die Kamera automatisch die zugehörige Auflösung. 8 Befolgen Sie die Anweisungen auf dem Bildschirm, um die Installation abzuschließen. Wählen Sie die einzelnen Optionen aus und geben Sie die erforderlichen Informationen ein. Die Anwendung Samsung SMART CAMERA App ist mit Samsung-Kameramodellen kompatibel, die ab 2013 hergestellt wurden. [. . . ] Belichtungsmessung Die Belichtungsmessung gibt an, wie die Kamera die Lichtmenge misst, um die Belichtung festzulegen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG DV150F

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG DV150F zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag