Gebruiksaanwijzing SAMSUNG WB150F

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG WB150F. Wij hopen dat dit SAMSUNG WB150F handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG WB150F te teleladen.


SAMSUNG WB150F : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6990 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SAMSUNG WB150F (7221 ko)
   SAMSUNG WB150F (7182 ko)
   SAMSUNG WB150F (6966 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG WB150F

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Prima [c] para selecionar Fuso horário, e prima em seguida [t] ou [o]. [. . . ] Prima [o], e prima em seguida [D/c/F/t] para alterar a dimensão de introdução. € Potete scattare una foto più calda impostando una maggiore Aponte a lente a um papel branco, e prima [Obturador]. € Na vista de miniaturas, prima [m], selecione Excluir 1 No modo Reprodução, prima [m]. € Enquanto reproduz uma foto panorâmica, prima [o] para pausar ou continuar. [. . . ] Hierbij verklaart Samsung Electronics dat de digitale camera in overeenstemming is met de essentiële eisen en de andere relevante bepalingen van richtlijn 1999/5/EG. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG WB150F

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG WB150F zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag