Gebruiksaanwijzing SAMSUNG BD-F7500

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG BD-F7500. Wij hopen dat dit SAMSUNG BD-F7500 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG BD-F7500 te teleladen.


SAMSUNG BD-F7500 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (17403 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SAMSUNG BD-F7500 (11118 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG BD-F7500

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Verwenden Sie die Nummerntasten auf Fernbedienung, um die Ziffern einzugeben. [. . . ] Drücken Sie die v Taste, um den Punkt zu markieren, an dem die Wiederholung starten soll (A). Drücken Sie die v Taste, um den Punkt zu markieren, an dem die Wiederholung enden soll (B). ) oder die Geräte aufgelistet sind, an die Sie die Fotos senden können. 3 4 Anwendungen herunterladen Angebotene Anwendungen : Verwenden Sie die ▲▼◄► Tasten, um die angebotenen Anwendungen zu markieren und drücken Sie die v Tasten. [. . . ] Drücken Sie die 5 (STOPP) Taste erneut und wählen Sie anschließend die 3D-Einstellungen im Blu-ray-Menü aus. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG BD-F7500

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG BD-F7500 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag