Gebruiksaanwijzing SAMSUNG PS51E8000GU PRINTER GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAMSUNG PS51E8000GU. Wij hopen dat dit SAMSUNG PS51E8000GU handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAMSUNG PS51E8000GU te teleladen.


SAMSUNG PS51E8000GU PRINTER GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1430 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SAMSUNG PS51E8000GU (4202 ko)
   SAMSUNG PS51E8000GU SKYPE GUIDE (3083 ko)
   SAMSUNG PS51E8000GU QUICK GUIDE (12674 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAMSUNG PS51E8000GUPRINTER GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Funktion Drucken in Foto oder Picasa, die Funktion AllShare Play nutzen. [. . . ] Als de printer niet wordt ondersteund, wordt deze niet gevonden en kan deze niet worden verbonden. Geef het IP-adres en het poortnummer op van de printer waarmee u verbinding wilt maken en selecteer Toevgn. Wanneer de printer wordt toegevoegd aan de lijst, verschijnt er een pop-upvenster met een bericht. als u de toegevoegde printer als standaardprinter wilt instellen , selecteert u Ja. œ✎ Als de printer niet wordt ondersteund, wordt deze niet gevonden en kan deze niet worden verbonden. Indb 1 2012-08-16 4:30:10 Een printer als standaardprinter in de printerlijst instellen Als u meerdere printers hebt, kunt u een standaardprinter instellen. Selecteer de printer die u in de printerlijst wilt instellen als standaardprinter. œ✎ Nadat u een printer hebt toegevoegd, kunt u een testpagina afdrukken. [. . . ] œ✎ För att ta bort en skrivare från listan upprepar du steg 1 och 2 ovan, tryck på knappen E (för Skriva ut ett foto (AllShare Play) Du kan skriva ut ett foto via menyn Verktyg i listskärmen för fotofiler. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAMSUNG PS51E8000GU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAMSUNG PS51E8000GU zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag