Gebruiksaanwijzing SAGEM F@ST 948

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAGEM F@ST 948. Wij hopen dat dit SAGEM F@ST 948 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAGEM F@ST 948 te teleladen.


SAGEM F@ST 948 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (738 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SAGEM F@ST 948 (1089 ko)
   SAGEM F@ST 948 (847 ko)
   SAGEM F@ST 948 USB (1571 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAGEM F@ST 948

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Handleiding voor een snelle installatie van het SAGEM F@stTM 908 / 948-modem Inhoud van het pakket ADSL-filters (afhankelijk van model), 1 ADSL SAGEM F@stTM 908 / 948-modem, 1 adapter, 1 telefoonkabel, 1 Ethernet-kabel, 1 USB-kabel, 1 installatie CD-ROM. Het SAGEM F@stTM 908 / 948-modem beschikt zowel over een Ethernet-interface als een USB-interface. [. . . ] Als het Power-controlelampje van het modem brandt, kunt u doorgaan met de volgende stap. 4 Uw modem op het telefoonnet aansluiten met behulp van de telefoonkabel Nadat het modem is aangesloten op het telefoonnet, wordt het modem voor uw ADSLprovider automatisch geconfigureerd. Als het ADSL-controlelampje blijft branden, kunt u doorgaan met de volgende stap. 5 Uw modem op de Ethernet-kaart van uw computer aansluiten via de Ethernet-kabel Als de Ethernet-controlelampjes van uw modem én kaart branden, kunt u doorgaan met de volgende stap. 6 Een Internet-verbinding maken Start uw computer opnieuw op. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in (Deze heeft u van uw internetprovider gekregen). U kunt nu het Internet op met een hoge snelheid en de browser van uw keuze! Réf. 1 S Handleiding voor een snelle installatie van het SAGEM F@stTM 908 / 948-modem U kiest voor de USB-interface 1 Installeer de ADSL-filters (aansluiten op telefoonnet) ADSL-filter U bent verplicht een ADSL-filter aan te sluiten op elke aansluiting die door een telefoon, DECT, antwoordapparaat of fax wordt gebruikt. 2 Plaats de installatie CD-ROM Plaats de CD-ROM in de CD-speler van uw computer. Als deze instellingen uitgevoerd zijn, kunt u doorgaan met de volgende stap. 3 Sluit uw modem aan op het electriciteitsnet Sluit de kabel van de adapter aan op de Power-basis aan de achterkant van het modem. Als het Power-controlelampje van het modem brandt, kunt u doorgaan met de volgende stap. S Réf. [. . . ] Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in (Deze heeft u van uw internetprovider gekregen). U kunt nu het Internet op met een hoge snelheid en de browser van uw keuze! Réf. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAGEM F@ST 948

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAGEM F@ST 948 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag