Gebruiksaanwijzing SAFETY 1ST CRAZY PEPS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAFETY 1ST CRAZY PEPS. Wij hopen dat dit SAFETY 1ST CRAZY PEPS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAFETY 1ST CRAZY PEPS te teleladen.


SAFETY 1ST CRAZY PEPS : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4574 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAFETY 1ST CRAZY PEPS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] X2 X2 X2 X2 gArAntiEBEWiJS geachte klant, Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons stelt bij het kiezen van een van onze producten en hopen dat ze u volledig tevreden zullen stellen. Dit product is vervaardigt volgens diverse kwaliteitsnormen die van toepassing zijn voor dit product. [. . . ] Indd 7 -728/02/14 09:37 BELANGRIJK Onze producten zijn met zorg vervaardigd en getest voor de veiligheid en het comfort van uw kind. Voldoet aan de veiligheidsvereisten - In een goedgekeurd laboratorium getest volgens het decreet nr. Vervoer nooit meer dan één kind tegelijkertijd in je buggy. Wanneer de fabrikant van je buggy het gebruik in combinatie met een kinderwagenbak of autostoeltje aanbeveelt, dan bedraagt het maximale gewicht bij gebruik van de combinatie het gewicht dat staat aangegeven op het bijkomende product. Wanneer de fabrikant van je buggy het gebruik in combinatie met een kinderwagenbak of een autostoeltje aanbeveelt, dan moet je deze altijd in je richting plaatsen. De buggy dient altijd op de rem te staan wanneer je het kind in of uit de buggy plaatst. Gebruik uitsluitend accessoires die door de fabrikant worden verkocht en goedgekeurd. Let bij buggy’s voorzien van accessoires (naar gelang van de versie) op de maximale belasting die hieronder staat aangegeven: Bijv. WAARSCHUWING : • Het kan gevaarlijk zijn je kind zonder toezicht achter te laten. € Controleer vóór gebruik of alle vergrendelmechanismen goed zijn vastgemaakt. € Zorg dat je kind niet in de buurt is wanneer je de buggy in- of uitvouwt om verwonding te vermijden. Aan elke zijde zijn ter hoogte van de veiligheidsriem bevestigingsringen voorzien voor een extra harnas. • Controleer of de kinderwagenbak , de zitting of het autostoeltje goed bevestigd is vóór gebruik. € Dit product is niet geschikt om hard te lopen, skaten of andere sporten mee te beoefenen • Gebruik het kinderwagenzitje niet voor kinderen jonger dan 6 maanden. [. . . ] Bij problemen bij het in- of uitvouwen nooit kracht gebruiken, maar het product reinigen. Raadpleeg de instructies op het etiket wanneer u de bekleding wilt wassen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAFETY 1ST CRAZY PEPS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAFETY 1ST CRAZY PEPS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag