Gebruiksaanwijzing SAFETY 1ST COMPA'CITY

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SAFETY 1ST COMPA'CITY. Wij hopen dat dit SAFETY 1ST COMPA'CITY handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SAFETY 1ST COMPA'CITY te teleladen.


SAFETY 1ST COMPA'CITY : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3716 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SAFETY 1ST COMPA'CITY

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor een maximale bescherming en een optimaal comfort voor je kind is het essentieel de volledige handleiding zorgvuldig te bestuderen en op te volgen. 31 EN Veiligheid Algemene aanwijzigen voor buggy Compa’city Onze producten zijn met zorg vervaardigd en getest voor de veiligheid en het comfort van uw kind. [. . . ] Let bij buggy’s voorzien van accessoires (naar  gelang van de versie) op de maximale belasting die hieronder staat aangegeven: Bijv. Wij raden aan om naar behoefte de mechanische onderdelen om de twee weken te controleren en te reinigen.  et nalaten van onderhoud kan ervoor zorgen H dat uw buggy niet naar behoren werkt. Bij problemen bij het open- of toeplooien nooit  kracht gebruiken, maar het product reinigen. Milieu Houd de plastic verpakking buiten bereik van kinderen om verstikking te voorkomen. Wanneer u geen gebruik meer maakt van het product, vragen wij u uit milieuoverwegingen om het product op verantwoorde manier weg te brengen naar het afvalpark, conform de plaatselijke regelgeving. Vragen Neem contact op met uw plaatselijke Safety 1st dealer of bezoek onze website: www. Zorg dat u de volgende informatie bij de hand heeft: - Serienummer: - De leeftijd (de lengte) en het gewicht van uw kind. NL 34 Garantie Wij staan garant voor een product dat is gefabriceerd in overeenstemming met de huidige Europese veiligheidsnormen en kwaliteitseisen voor dit soort product en dat het product op het moment van aankoop door de detailhandelaar vrij is van materiaal- en fabricagefouten. Dit product heeft verschillende kwaliteitscontroles ondergaan tijdens het productieproces. Als u ondanks onze inzet materiaaldefecten en/of fabricagefouten constateert tijdens de garantieperiode van 24 maanden (onder normale gebruiksvoorwaarden, zoals beschreven in de gebruikshandleiding), verplichten wij ons gevolg te geven aan de garantievoorwaarden. Voor nadere informatie over de toepasbaarheid van de garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met uw verkoper of kunt u terecht op onze website: www. [. . . ] Bij aankoop van het product, moet u de originele kassabon zorgvuldig bewaren. Producten die rechtstreeks worden geretourneerd aan de fabrikant vallen niet onder de garantie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SAFETY 1ST COMPA'CITY

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SAFETY 1ST COMPA'CITY zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag