Gebruiksaanwijzing RYOBI WS6615 SCHEMA 1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RYOBI WS6615. Wij hopen dat dit RYOBI WS6615 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RYOBI WS6615 te teleladen.


RYOBI WS6615 SCHEMA 1: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (577 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   RYOBI WS6615 SCHEMA 2 (843 ko)
   RYOBI WS6615 SCHEMA 2 (843 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RYOBI WS6615SCHEMA 1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Beide Einstellungen werden im Menü „Einstellungen“ vorgenommen:  Drücken Sie bei eingeschalteter Kamera die Taste , um die Menüs zu öffnen. [. . . ] π Wählen Sie mit den Tasten oder die gewünschte Einstellung, beispielsweise die Auflösung 12M. π Drücken Sie die Taste SET um die Aufnahme als Vollbild anzuzeigen. π Drücken Sie die Taste SET um die Aufnahme als Vollbild anzuzeigen. 52 Video- / Audioclips / Sprachnotizen wiedergeben  Wählen Sie die gewünschte Aufnahme aus. π Wählen Sie im Wiedergabemodus die Aufnahme aus und drücken Sie die Taste . π Drücken Sie die Taste SET und bestätigen Sie die Abfrage. π Wählen Sie im Aufnahmemodus die Funktion  Fokussieren Sie die Kamera auf das Motiv. π Drücken Sie die SET-Taste, sobald die gewünschte Datei hervorgehoben ist. [. . . ] π Schalten Sie die Kamera in den Wiedergabemodus und starten Sie die gewünschte Wiedergabe. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RYOBI WS6615

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RYOBI WS6615 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag