Gebruiksaanwijzing RYOBI WS6613-2 SCHEMA 1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RYOBI WS6613-2. Wij hopen dat dit RYOBI WS6613-2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RYOBI WS6613-2 te teleladen.


RYOBI WS6613-2 SCHEMA 1: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (382 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   RYOBI WS6613-2 SCHEMA 2 (806 ko)
   RYOBI WS6613-2 SCHEMA 2 (806 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RYOBI WS6613-2SCHEMA 1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie bei eingeschalteter Kamera die Taste MENU, um die Menüs zu öffnen. [. . . ] / DISP die Funktion, die Sie Wählen Sie mit den Tasten oder die gewünschte Einstellung, beispielsweise die Auflösung 10M. , um den Wiedergabemo- Auf dem Display erscheint die zuletzt gemachte Aufnahme , je nach Art sind folgende Anzeigen möglich: Foto 2. Video Sprachaufnahme um die vorherige oder Drücken Sie die Tasten oder nächste Aufnahme zu sehen. Wählen Sie im Aufnahmemodus die Funktion Fokussieren Sie die Kamera auf das Motiv. Drücken Sie die SET-Taste, sobald die gewünschte Datei hervorgehoben ist. Schalten Sie die Kamera in den Wiedergabemodus und starten Sie die gewünschte Wiedergabe. [. . . ] Drücken Sie die SET-Taste, sobald die gewünschte Datei hervorgehoben ist. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RYOBI WS6613-2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RYOBI WS6613-2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag