Gebruiksaanwijzing RYOBI RPW120HS SCHEMA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RYOBI RPW120HS. Wij hopen dat dit RYOBI RPW120HS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RYOBI RPW120HS te teleladen.


RYOBI RPW120HS SCHEMA: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2477 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   RYOBI RPW120HS FIGURE SHEET (2861 ko)
   RYOBI RPW120HS (1516 ko)
   RYOBI RPW120HS FIGURE SHEET (2861 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RYOBI RPW120HSSCHEMA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nach spätestens 4 Minuten bewegen sich die Zeiger und nehmen die richtige Stellung ein. 1) A Wijzerplaat B Instelknop "Tijd" a C Instelknop "Wektijd" D Knop "Wekkerfunctie Aan /Uit" W = Wekker uit (drukken) Y = Wekker aan (opnieuw drukken) E Controlelampje "Wekkerfunctie Aan" (alleen type HR 5888) F Venster ÷ = Radio-tijdsignaal ontvangen 23 = seconden (voorbeeld) = batterijenspanning onvoldoende G "Licht/Sluimer" toets H Deksel van batterijruimte Radiopulsen met atoomklokprecisie Uw klok is voorzien van een speciaal afgestemde langegolf radioontvanger voor uiterst precieze automatische instelling van de tijd. [. . . ] Er zijn twee radio-tijdzenders actief, te weten: - Deutschland DCF77 (Frankfurt/Main) voor de MiddenEuropese Tijdzone; - England MSF (Rugby, bij Coventry) voor West-Europese Tijdzone. Bij goede ontvangst van de radio-tijdzender voor uw tijdzone, komt deze informatie in plaats van eventueel handmatig ingevoerde tijdsgegevens. De nauwkeurigheid van de radio-tijdmelding wordt gegarandeerd door een atoomklok. Elk uur controleert uw klok de juiste instelling en corrigeert de gegevens zonodig. De correctie bij overgang van zomer- naar wintertijd (en omgekeerd) wordt dan ook automatisch op het vereiste moment uitgevoerd. Als de klok de radiotijd ontvangt en gebruikt, is dat te zien aan symbool ÷ in het venster. Als de klok de radio-tijdmeldingen niet goed ontvangt, kan dat de volgende oorzaken hebben: - de afstand tot de zender is groter dan ca. - Na een paar seconden verschijnt symbool ÷ knipperend in het venster. Dit geeft aan dat de klok het signaal van de radio-tijdzender ontvangt. Niet zichtbaar wordt in het venster, geeft dit aan dat de klok de radiozender niet heeft gevonden. ) - Om de gewenste wektijd in te stellen, draait u instelknop "Wektijd" (C) in de richting van de pijl (fig. Als u wenst dat op de ingestelde tijd inderdaad het weksignaal klinkt, drukt u knop "Wekkerfunctie Aan /Uit" (D) in de hoogste stand. Indien u wenst dat het weksignaal niet zal klinken, drukt u knop "Wekkerfunctie Aan /Uit" (D) in de laagste stand. U kunt het weksignaal op twee manieren stoppen: · "Licht/Sluimer" toets (G) indrukken om het geluid voor 4 minuten uit te schakelen (fig. [. . . ] Indien u wenst dat het weksignaal niet zal klinken, drukt u knop "Wekkerfunctie Aan /Uit" (D) in de laagste stand. U kunt het weksignaal op twee manieren stoppen: · "Licht/Sluimer" toets (G) indrukken om het geluid voor 4 minuten uit te schakelen (fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RYOBI RPW120HS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RYOBI RPW120HS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag