Gebruiksaanwijzing RYOBI RCD18022L

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RYOBI RCD18022L. Wij hopen dat dit RYOBI RCD18022L handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RYOBI RCD18022L te teleladen.


RYOBI RCD18022L : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2697 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RYOBI RCD18022L

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Houd het toestel aan de geïsoleerde handvaten vast wanneer u werken uitvoert op plaatsen waar het snijdaccessoire een verborgen snoer kan raken. [. . . ] Ŷ Ŷ BEOOGD GEBRUIK U kunt dit product gebruiken voor de volgende doeleinden: Ŷ Ŷ Ŷ Ŷ Boren in alle types hout Boren in aardewerk, kunststof, glasvezel en laminaat Boren in metaal Verf mengen Draag gehoorbescherming Draag gezichtsbescherming Recycleren Elektrisch afval mag niet samen met ander huishoudafval worden weggegooid. Neem contact op met uw lokaal bestuur of handelaar om advies te krijgen over recyclage. oNDERHOUD Ŷ Voor vervanging mogen uitsluitend originele Ryobi reserveonderdelen worden gebruikt. Gebruik van andere onderdelen kan gevaar opleveren of schade aan het product veroorzaken. Voorkom het gebruik van oplosmiddelen wanneer u kunststof onderdelen reinigt. De meeste kunststoffen zijn gevoelig voor schade van verschillende types commerciële schoonmaakproducten en kunnen door hun gebruik worden beschadigd. [. . . ] Majoritatea materialelor plastice pot fi deteriorate de diferite tipuri de solvenĠi comerciali úi pot fi deteriorate de utilizarea acestora. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RYOBI RCD18022L

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RYOBI RCD18022L zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag