Gebruiksaanwijzing RYOBI RCD12012L

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RYOBI RCD12012L. Wij hopen dat dit RYOBI RCD12012L handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RYOBI RCD12012L te teleladen.


RYOBI RCD12012L : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3871 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RYOBI RCD12012L

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Houd het toestel aan de geïsoleerde handvatten vast wanneer u werkt op plaatsen waar de accessoire een verborgen snoer kan raken. [. . . ] De meeste kunststoffen zijn gevoelig voor schade van verschillende types commerciële schoonmaakproducten en kunnen door hun gebruik worden beschadigd. Verander niets aan de machine en gebruik geen accessoires die niet worden aanbevolen. Gelieve de instructies zorgvuldig te lezen voordat u de machine in gebruik neemt. Draag gehoorbescherming ONDERHOUD Draag gezichtsbescherming Ŷ Recycleren Elektrisch afval mag niet samen met ander huishoudafval worden weggegooid. Neem contact op met uw gemeente of handelaar om advies te krijgen over recyclage. Ŷ MILIEUBESCHERMING Zorg dat grondstoffen worden gerecycleerd in plaats van weggegooid als afval. Om het milieu te beschermen moeten de machine, de accessoires en de verpakking gesorteerd bij een erkend recyclingcentrum worden aangeleverd. PICTOGRAMMEN IN DEZE GEBRUIKSAANWIJZING Veiligheid LED-CONTROLELAMPJE Acculading 66% - 100% 33% - 66% < 33% Starten LED-kleur Groen + geel + rood Geel + rood Rood Informatie OPMERKING: Wanneer alleen het rode LEDcontrolelampje oplicht, dient de accu te worden opgeladen. [. . . ] Majoritatea materialelor plastice pot fi deteriorate de diferite tipuri de solvenĠi comerciali úi pot fi deteriorate de utilizarea acestora. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RYOBI RCD12012L

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RYOBI RCD12012L zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag