Gebruiksaanwijzing RYOBI CSD42L

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RYOBI CSD42L. Wij hopen dat dit RYOBI CSD42L handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RYOBI CSD42L te teleladen.


RYOBI CSD42L : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1528 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   RYOBI CSD42L SCHEMA (677 ko)
   RYOBI CSD42L SCHEMA (677 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RYOBI CSD42L

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Door de accu te verwijderen voorkomt u dat het apparaat per ongeluk wordt ingeschakeld en zwaar lichamelijk letsel zou kunnen veroorzaken. WAARSCHUWING Laat uw waakzaamheid niet verslappen als u eenmaal vertrouwd bent geraakt met het apparaat. Vergeet niet dat één seconde onoplettendheid voldoende is om ernstig letsel te veroorzaken. [. . . ] Met de schuifknop in de stand LO is de snelheid lager en beschikt het apparaat over meer kracht. Wanneer u de knop in de stand HI schuift, is de snelheid hoger en beschikt het apparaat over minder kracht. De schroevendraaier is voorzien van een ingebouwde lichtdiode waardoor u het apparaat kunt gebruiken in besloten of smalle plaatsen waar extra verlichting vereist is. De lichtdiode voor verlichting van de werkzone gaat aan zodra u de drukschakelaar indrukt. OPMERKING: De LED-werklamp gaat uit wanneer de beveiliging tegen overbelasting wordt geactiveerd. De verlichting gaat weer aan zodra u de schakelaar indrukt om verder te werken. Het SPEEDLOAD +TM-SYSTEEM op de schroevendraaier is een snelspanboorhouder voor 1/4" zeskant bits. Steek de bit in de houder en druk deze zo ver mogelijk aan tot het vastzit. Om een bit te verwijderen duwt u de rubberen ring naar voor en trekt u de bit uit de houder. Het gebruik van andere onderdelen kan gevaar opleveren of het product beschadigen. De meeste kunststoffen kunnen worden beschadigd door de in de handel zijnde oplosmiddelen. Gebruik een schone doek om vervuiling, stof, olie, vet en dergelijke te verwijderen. WAARSCHUWING Kunststof onderdelen mogen nooit in aanraking komen met remvloeistof, benzine, petroleumproducten, kruipolie, enz. Deze chemicaliën bevatten namelijk stoffen die kunststof kunnen beschadigen, verzwakken of aantasten. [. . . ] Als de machine echter voor andere toepassingen of met andere accessoires wordt gebruikt of slecht wordt onderhouden, kan de trillingsemissie verschillen. dit kan de blootstelling gedurende de gehele werkduur aanzienlijk verhogen. Bij een schatting van het niveau van blootstelling aan trillingen moet ook rekening worden gehouden met het aantal keren dat de machine wordt uitgeschakeld of draait, maar niet wordt gebruikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RYOBI CSD42L

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RYOBI CSD42L zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag