Gebruiksaanwijzing RYOBI CJS-180L

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RYOBI CJS-180L. Wij hopen dat dit RYOBI CJS-180L handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RYOBI CJS-180L te teleladen.


RYOBI CJS-180L : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2149 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RYOBI CJS-180L

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie die Tasten – FOLDER / PRESET +, um die Stunden einzugeben. [. . . ] Drücken Sie erneut die Taste DISPLAY/CLOCK; die Minutenanzeige im Display blinkt. Drücken Sie die Tasten – FOLDER / PRESET +, um die Minuten einzugeben. Drücken Sie erneut die Taste DISPLAY/CLOCK, um die Einstellungen zu speichern. Im Display erscheint die Anzeige Nur bei MP3-CDs mit Verzeichnissen: Um das aktuelle Verzeichnis zu wiederholen, drücken Sie zweimal die Taste . Im Display erscheint die Anzeige Um die REPEAT-Funktion zu beenden, drücken Sie die Taste REPEAT/MONO-ST. Um die Funktion SLEEP zu aktivieren, drücken Sie die Taste SLEEP. [. . . ] Um die Funktion SLEEP zu aktivieren, drücken Sie die Taste SLEEP. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RYOBI CJS-180L

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RYOBI CJS-180L zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag