Gebruiksaanwijzing RYOBI BD240R SCHEMA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RYOBI BD240R. Wij hopen dat dit RYOBI BD240R handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RYOBI BD240R te teleladen.


RYOBI BD240R SCHEMA: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (26 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   RYOBI BD240R SCHEMA ELECTRIC (14 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RYOBI BD240RSCHEMA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als de beschermkap of de moeren verwijderd zijn, dient u deze terug te plaatsen voor gebruik. Het blad, de frees, de schijf of welk draaiend element dan ook vastpakken. Een apparaat nooit aanschakelen wanneer het draaiend element in contact is met het werkstuk. [. . . ] Een apparaat nooit neerleggen zolang de draaiende onderdelen niet volledig tot stilstand zijn gekomen. TOEBEHOREN: het gebruik van toebehoren of materiaal ander dan die welke in deze handleiding zijn voorgeschreven kunnen risico's ingehouden. Een slecht ingespannen boor is uiterst gevaarlijk, omdat hij tijdens het boren kan breken of opvliegen. Draag geen handschoenen of stropdas omdat deze bij het boren in de draaiende boor zouden kunnen geraken. Houd het gereedschap stevig vast met twee handen om ongevallen of verwondingen te voorkomen. Raak tijdens het boren van muren, vloeren of andere oppervlakken die elektrische draden bedekken nooit de boorhouder of metalen gedeelten aan. Houd het gereedschap uitsluitend vast bij de kunststof handgreep om electrocutie te vermijden. u kunt hiermee overschakelen van standaard boren tot klopboren en omgekeerd. BOORMODUS : Plaats de knop op het symbool " " voor boren zonder klopboren. BOREN IN HOUT Om splijten van het hout rondom het boorgat te voorkomen, een stuk hout onder het te boren materiaal leggen. bOREN IN BETON Steen en beton worden meestal met de klopboor geboord. Wanneer u breekbare materialen boort zoals een tegelvloer, moet u beginnen in de standaard boormodus en zodra de tegel doorboord is gaat u verder met klopboren. Als de boorgaten diep zijn, wordt het aanbevolen de boor regelmatig terug te trekken om stof en afval uit de opening te verwijderen. BOORDIEPTE-AANSLAG Als u een boordiepte-aanslag gebruikt, kunnen gaten met dezelfde boordiepte nauwkeurig worden geboord. [. . . ] BOORDIEPTE-AANSLAG Als u een boordiepte-aanslag gebruikt, kunnen gaten met dezelfde boordiepte nauwkeurig worden geboord. De boordiepte is gelijk aan de afstand tussen het uiteinde van de boor en die van de boordiepteaanslag. ONDERHOUD Na gebruik controleert u het apparaat om u ervan te verzekeren dat het zich in perfecte staat van werking bevindt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RYOBI BD240R

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RYOBI BD240R zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag