Gebruiksaanwijzing RYOBI BD1442 SCHEMA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RYOBI BD1442. Wij hopen dat dit RYOBI BD1442 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RYOBI BD1442 te teleladen.


RYOBI BD1442 SCHEMA: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (550 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RYOBI BD1442SCHEMA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Controleer of het apparaat is aangesloten op een voedingsbron waarvan de spanning overeenkomt met die aangegeven op de kenplaat. Het apparaat niet gebruiken als de beschermkap of enkele moeren ontbreken. Als de beschermkap of de moeren verwijderd zijn, dient u deze terug te plaatsen voor gebruik. [. . . ] Het blad, de frees, de schijf of welk draaiend element dan ook vastpakken. Een apparaat nooit aanschakelen wanneer het draaiend element in contact is met het werkstuk. Een apparaat nooit neerleggen zolang de draaiende onderdelen niet volledig tot stilstand zijn gekomen. TOEBEHOREN : het gebruik van toebehoren of materiaal ander dan die welke in deze handleiding zijn voorgeschreven kunnen risico's ingehouden. Een slecht ingespannen boor is uiterst gevaarlijk, omdat hij tijdens het boren kan breken of opvliegen. Draag geen handschoenen of stropdas omdat deze bij het boren in de draaiende boor zouden kunnen geraken. Houd het gereedschap stevig vast met twee handen om ongevallen of verwondingen te voorkomen. BOORMODUS : Plaats de knop op het symbool " " voor boren zonder klopboren. * Controleer de spanning op het kenplaatje van de machine, want deze kan per land verschillen. 7, 8) Om splijten van het hout rondom het boorgat te voorkomen, een stuk hout onder het te boren materiaal leggen. Wanneer u breekbare materialen boort zoals een tegelvloer, moet u beginnen in de standaard boormodus en zodra de tegel doorboord is gaat u verder met klopboren. Als de boorgaten diep zijn, wordt het aanbevolen de boor regelmatig terug te trekken om stof en afval uit de opening te verwijderen. Draai de handgreep los in richting A en zet hem vast in een aangename stand door in richting B te draaien. BOORDIEPTE-AANSLAG Als u een boordiepte-aanslag (8) gebruikt, kunnen gaten met dezelfde boordiepte nauwkeurig worden geboord. [. . . ] BOORDIEPTE-AANSLAG Als u een boordiepte-aanslag (8) gebruikt, kunnen gaten met dezelfde boordiepte nauwkeurig worden geboord. De boordiepte is gelijk aan de afstand tussen het uiteinde van de boor en die van de boordiepte-aanslag. Door de handgreep naar A te draaien, wordt de boordiepte-aanslag ontgrendeld en kunt u de boordiepte regelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RYOBI BD1442

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RYOBI BD1442 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag