Gebruiksaanwijzing RYOBI AK550 SCHEMA 1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RYOBI AK550. Wij hopen dat dit RYOBI AK550 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RYOBI AK550 te teleladen.


RYOBI AK550 SCHEMA 1: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (48 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   RYOBI AK550 SCHEMA 2 (54 ko)
   RYOBI AK550 SCHEMA 2 (54 ko)
   RYOBI AK550 SCHEMA ELECTRIC (20 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RYOBI AK550SCHEMA 1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor het monteren van de stofrand, bevestig het terug op de machine, en kontroleer dat hij korrekt in de groef (5) komt op de schuurmachine. Met het inachtnemen van de volgende stappen kunt u gemakkelijk het schuurpapier bevestigen op de schuurmachine. [. . . ] U kunt het schuurpapier nog gemakkelijker bevestigen door het eerst te vouwen zolas getoond in het diagram. Overtuigt u zich dat het schuurpapier gelijk is met de rand van de schuurvoet. Maak de klembeugel (2) los en drukt u hem omhoog, steek het schuurpapier in de opening. Vouw het schuurpapier nu om de schuurvoet(3), en doe het zelfde met de achterste klembeugel. Controleer of de machine is aangesloten op een voedingsbron waarvan de spanning overeenkomt met die aangegeven op de kenplaat. Als de beschermkap of de moeren verwijderd zijn, dient u deze voor gebruik weer op hun plaats te brengen. Raak nooit een zaagblad, boorbit, slijpwiel of andere bewegende delen aan tijdens het gebruik. Schuurvoet maat 70 x 104 mm Schuurpapier maat 75 x 140 mm Schuurbewegingen per min. * Controleer de spanning op het kenplaatje van de machine, want deze kan per land verschillen. Controleer de machine na gebruik om u ervan te verzekeren dat deze in perfecte staat van werking verkeert. Wij raden u aan de machine tenminste eenmaal per jaar te laten nazien in een door RYOBI erkend Onderhoudscentrum voor schoonmaak en grondige smering. Het geluid (geluidsdrukniveau) op de werkplek mag de 85 dB (A) niet overschrijden. Is dit wel het geval, dan dient de gebruiker maatregelen te nemen voor geluidsisolatie of gehoorbescherming. De machine start door de schakelaar (1) op de " ON " positie te zetten. [. . . ] Is dit wel het geval, dan dient de gebruiker maatregelen te nemen voor geluidsisolatie of gehoorbescherming. De machine start door de schakelaar (1) op de " ON " positie te zetten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RYOBI AK550

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RYOBI AK550 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag