Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS RETRO CLASSIC 21703

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS RETRO CLASSIC 21703. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS RETRO CLASSIC 21703 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS RETRO CLASSIC 21703 te teleladen.


Mode d'emploi RUSSELL HOBBS RETRO CLASSIC 21703
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS RETRO CLASSIC 21703

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Restwärme hält die Oberfläche nach dem Gebrauch warm. Stellen Sie die Kanne wieder auf die Warmhalteplatte. Lees de instructies, bewaar ze goed en geef ze met het apparaat mee wanneer u deze aan een derde geeft. [. . . ] Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan degene die in deze Gebruik het apparaat niet bij beschadigingen of storingen. VOOR HET EERSTE GEBRUIK Vul het reservoir tot het max teken en laat het apparaat doorlopen zonder koffie. Vul het met minimaal 2 kopjes water, maar overschrijd het max teken niet. Plaats 1 lepel gemalen koffie in de filter voor elke kop koffie. Open het deksel NIET tijdens het zetten, dit kan brandwonden veroorzaken. Kort daarna begint de koffie in de kan te druppen. Aan het einde houdt de warmhoudplaat de koffie warm. Verwijder de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat en de koffiekan afkoelen voor U het schoonmaakt, of ongeveer 10 minuten voor u het apparaat opnieuw opvult. Drink de koffie binnen 40 minuten na het zetten, voor de beste smaak. Eerst wijst de markering het zetstadium aan, terwijl uw koffie wordt gezet. Hij langzaam rechtsom binnen het eerste (lange) segment tijdens het zetten. Als de koffie gezet is, beweegt de markering naar het 0-teken. Dan geeft hij in minuten aan Hoe lang de koffie warm gehouden is door de plaat (0 tot 40 min. Na 40 minuten schakelt het apparaat uit en gaat demarkering terug naar de rustpositie. [. . . ] rECYCLING W Om milieu- en gezondheidsproblemen door gevaarlijke stoffen te vermijden, mogen apparaten en oplaadbare en niet oplaadbare batterijen met een van deze symbolen niet samen met het huishoudelijk afval worden verwijderd. Breng elektrische en elektronische producten en, indien van toepassing, oplaadbare en niet-oplaadbare batterijen, altijd naar een officieel recycling-/ inzamelpunt. W Para evitar problemas medioambientales y de salud derivados de sustancias peligrosas, los electrodomésticos y las pilas recargables y no recargables en las que aparezca uno de estos símbolos no deben eliminarse junto con los residuos urbanos no seleccionados. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS RETRO CLASSIC 21703

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS RETRO CLASSIC 21703 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag