Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS RETRO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS RETRO. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS RETRO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS RETRO te teleladen.


RUSSELL HOBBS RETRO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1043 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS RETRO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] DIAGRAMS grip lid water slot filter holder paper filter #4 (not supplied) 7. 8 Lees de instructies, bewaar ze goed en geef ze met het apparaat mee wanneer u deze aan een derde geeft. [. . . ] Deze moet zich in deze positie bevinden wanneer de koffiekan op het rustpunt is geplaatst of wordt gedragen. Haal de koffiekan van het rustpunt en draai het deksel 90° om de inkeping op één lijn te brengen met de schenktuit en zo te kunnen gieten. Spoel de koffiekan met heet water om ze voor te verwarmen zodat ze de warmte van de koffie niet opneemt. Vul het reservoir tot het max teken en laat het apparaat doorlopen zonder koffie. Vul het met minimaal 2 kopjes water, maar overschrijd het max teken niet. Open het deksel NIET tijdens het zetten, dit kan brandwonden veroorzaken. Ongeveer 40 minuten nadat de koffie volledig is uitgelopen, wordt het apparaat uitgeschakeld. Verwijder de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat en de koffiekan afkoelen voor u het schoonmaakt, of ongeveer 10 minuten voor u het apparaat opnieuw opvult. € Eerst wijst de markering het zetstadium aan, terwijl uw koffie wordt gezet. Dan beweegt hij langzaam rechtsom binnen het eerste (lange) segment tijdens het zetten. KOFFIE ZETTEN STATUSINDICATOR • Als de koffie gezet is, beweegt de markering naar het 0-teken. Dan wordt in minuten aangegeven hoe lang geleden de koffie is gezet (0 tot 40 min. [. . . ] Voor geretourneerde producten die onder de garantie vallen en waarbij defecten zijn opgetreden als gevolg van kalkaanslag, worden reparatiekosten in rekening gebracht. W Om milieu- en gezondheidsproblemen als gevolg van gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische producten te vermijden, mogen apparaten met dit symbool niet worden weggegooid met niet-gesorteerd gemeentelijk afval, maar moeten ze worden teruggewonnen, opnieuw gebruikt of gerecycled. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS RETRO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS RETRO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag