Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS LE QUATUOR 11847

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS LE QUATUOR 11847. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS LE QUATUOR 11847 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS LE QUATUOR 11847 te teleladen.


Mode d'emploi RUSSELL HOBBS LE QUATUOR 11847
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS LE QUATUOR 11847

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let erop dat het apparaat nooit in de open lucht gebruikt wordt en bewaar het op een droge plaats. Gebruik uitsluitend de accessoires die geleverd worden door de fabrikant. Dit kan een gevaar betekenen voor de gebruiker en u riskeert het apparaat te beschadigen. [. . . ] Daarom raden wij u aan het apparaat minimum 10 minuten op maximale temperatuur te laten opwarmen zonder er etenswaren op te leggen (verlucht de ruimte goed tijdens deze operatie). Voor u het apparaat kunt gebruiken, moet het apparaat voorverwarmd worden. Om eventuele spatten op het tafelkleed te vermijden, plaatst u een makkelijk schoon te maken doek onder het apparaat. inschakelen en voorverwarmen Controleer of uw elektrische installatie compatibel is met het vermogen en de spanning aangeduid op het apparaat. Sluit het apparaat aan op een stekker met ingebouwde aarding. Bij twijfel neemt u contact op met uw elektricien. 13 Laat het apparaat voorverwarmen : - 5 tot 8 minuten voor de raclette functie - 15 minuten voor de steengrill of de grill - 10 minuten voor de pannekoeken Na de eerste 10 maal dat u het apparaat gebruikt hebt, brengt u een beetje maïsolie of fijn zout aan op de steen na de voorverwarming en u maakt de steen schoon met een zachte doek. hierdoor beperkt u het plakken van de etenswaren aan de steen. Bereiding Na het voorverwarmen, is het apparaat klaar om gebruikt te worden. • Raclette functie : Raclette is een typisch Zwitserse schotel. Voor een goede raclette gebruikt men de originele Raclette kaas. U mag rekenen op ongeveer 150 tot 250 gram kaas per persoon. snijd de kaas in sneetjes van ongeveer 2 mm dik. - Bereid de aardappelen in de schil die u in een open kom of op de grill plaatst om ze warm te houden. - Verwijder de kaas in ieder van de raclette pannetjes en plaats ze in het apparaat. - Van zodra de kaas een mooie goudgele kleur aanneemt, kunt u ze warm opdienen op de borden of ze over de aardappelen gieten. Bestrooien met versgemalen zwarte peper. De raclette eet men samen met rauwe ham en Grison vlees, kleine uitjes en augurken. [. . . ] Gezien de steen in mindere of meerdere mate water doorlaat naargelang zijn porositeit kan een steen die in water ondergedompeld wordt uit elkaar spatten of splijten wanneer hij een volgende maal opgewarmd wordt. Was de steen af onder stromend water en wrijf hem met een schuursponsje schoon. 15 De warme of koude steen nooit in water onderdompelen of laten weken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS LE QUATUOR 11847

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS LE QUATUOR 11847 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag