Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS FUTURA 18663

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS FUTURA 18663. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS FUTURA 18663 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS FUTURA 18663 te teleladen.


Mode d'emploi RUSSELL HOBBS FUTURA 18663
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS FUTURA 18663

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 8 Stellen Sie die Kanne wieder auf die Warmhalteplatte. Lees de instructies, bewaar ze goed en geef ze met het apparaat mee wanneer u deze aan een derde geeft. [. . . ] 9 Indien het snoer beschadigd is, moet het door de fabrikant, een technicus of een ander deskundig persoon vervangen worden om eventuele risico's te vermijden. Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik U VOOR HET EERSTE GEBRUIK Vul het reservoir tot het max teken en laat het apparaat doorlopen zonder koffie. Laat het afkoelen, gooi het water weg, en gebruik het dan normaal. 3 Vul het met minimaal 2 kopjes water, maar overschrijd het max teken niet. Van het type koffie en de individuele smaak, maar we adviseren twee bolle theelepels per kopje water. 9 Controleer of de schakelaar uit staat (zet hem op "0"). 12 Kort daarna begint de koffie in de kan te druppen. 13 Aan het einde houdt de warmhoudplaat de koffie warm. 15 Verwijder de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat en de koffiekan afkoelen voor u Het schoonmaakt, of ongeveer 10 minuten voor u het apparaat opnieuw opvult. 9 druk 10 lampje 0 uit 11 schakelaar 1 aan U kunt de koffiekan op ieder moment verwijderen. Om te voorkomen dat het filter overloopt, plaatst u de koffiekan ongeveer binnen 20 seconden terug op de warmhoudplaat. 1 Haal de stekker uit het stopcontact wanneer het apparaat niet gebruikt wordt, verplaatst of gereinigd wordt. [. . . ] Om milieu- en gezondheidsproblemen als gevolg van gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische producten te vermijden, mogen apparaten met dit symbool niet worden weggegooid met niet-gesorteerd gemeentelijk afval, maar moeten ze worden teruggewonnen, opnieuw gebruikt of gerecycled. Instructies ­ u vindt gedetailleerde instructies op onze website: http://www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS FUTURA 18663

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS FUTURA 18663 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag