Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS DESIRE 24722

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS DESIRE 24722. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS DESIRE 24722 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS DESIRE 24722 te teleladen.


Mode d'emploi RUSSELL HOBBS DESIRE 24722
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS DESIRE 24722

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Waschen Sie die Dichtung und die Messereinheit mit warmem Seifenwasser, reinigen Sie sie Lees de instructies, bewaar ze goed en geef ze met het apparaat mee wanneer u deze aan een derde Dit apparaat kan onder toezicht worden gebruikt door personen met Gebrek aan ervaring of kennis hebben als iemand hen heeft uitgelegd hoe IT het apparaat moet worden gebruikt en ze de gevaren verstaan. Mogen het apparaat niet gebruiken of ermee spelen. [. . . ] VOORBEREIDING Wanneer u het apparaat gebruikt, beschouwt u de kan, de messeneenheid en de ring als een enkel onderdeel. Zet de motoreenheid op een stabiele, vlakke ondergrond. Zet de snelheidsregelaar op de gewenste snelheid (1 = laag, 2 = hoog). Draai de snelheidsregelaar terug naar O om de motor uit te schakelen. Gewoonlijk stemmen grote hoeveelheden, dikke mengsels en een hoge verhouding van vaste Als u de snelheidsregelaar tegen de wijzers van de klok in draait naar Y biedt dit u een korte stoot aan hoge snelheid. In deze richting is de knop voorzien van een veer. Wanneer u hem loslaat, keert hij terug naar O. Om ingrediënten toe te voegen tijdens de werking van de blender, verwijdert u de dop, giet u de nieuwe ingrediënten door de opening en plaatst u de dop terug. Schakel het apparaat uit (O) en trek de stekker uit. Schakel het apparaat uit (O) en trek de stekker uit. Neem de buitenkant van de motoreenheid af met een schone, vochtige doek. ` U kunt deze onderdelen in een vaatwasmachine wassen. [. . . ] Batterijen, altijd naar een officieel recycling-/inzamelpunt. En general, las grandes cantidades, las mezclas espesas y las proporciones elevadas de sólidos frente Las cantidades más pequeñas, las mezclas más finas y una mayor proporción de líquidos que de Si usa el lavavajillas, las condiciones adversas durante el lavado pueden afectar a los acabados de las W Para evitar problemas medioambientales y de salud derivados de sustancias peligrosas, los electrodomésticos y las pilas recargables y no recargables en las que aparezca uno de estos símbolos no deben eliminarse junto con los residuos urbanos [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS DESIRE 24722

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS DESIRE 24722 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag