Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 27010

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 27010. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS 27010 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 27010 te teleladen.


Mode d'emploi RUSSELL HOBBS 27010
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS 27010

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Restwärme hält die Oberfläche nach dem Gebrauch Stellen Sie die Kanne wieder auf die Warmhalteplatte. Lees de instructies, bewaar ze goed en geef ze met het apparaat mee wanneer u deze aan een derde Dit apparaat kan gebruikt worden door kinderen van 8 jaar en ouder en personen met verminderde FR Lichamelijke, zintuiglijke en verstandelijke vaardigheden of die onvoldoende ervaring of kennis Hebben, indien zij onder toezicht staan of goed geïnformeerd zijn en zij de risico's begrijpen. [. . . ] Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan degene die in deze gebruiksaanwijzing worden beschreven. Gebruik het apparaat niet bij beschadigingen of storingen. VOOR HET EERSTE GEBRUIK Vul het reservoir tot het max teken en laat het apparaat doorlopen zonder koffie. Vul het met minimaal 2 kopjes water, maar overschrijd het max teken niet. Plaats 1 lepel gemalen koffie in de filter voor elke grote kop koffie. Kort daarna begint de koffie in de kan te druppen. Aan het einde houdt de warmhoudplaat de koffie warm. Verwijder de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat en de koffiekan afkoelen voor u het Schoonmaakt, of ongeveer 10 minuten voor u het apparaat opnieuw opvult. Drink de koffie binnen 40 minuten na het zetten, voor de beste smaak. U kunt de koffiekan op ieder moment verwijderen. Om te voorkomen dat het filter overloopt, plaatst u de koffiekan ongeveer binnen 20 seconden terug op de warmhoudplaat. Verwijder de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat afkoelen. [. . . ] Om milieu- en gezondheidsproblemen door gevaarlijke stoffen te vermijden, mogen apparaten en oplaadbare en niet oplaadbare batterijen met een van deze symbolen niet samen met het huishoudelijk afval worden verwijderd. Breng elektrische en elektronische producten en, indien van toepassing, oplaadbare en niet-oplaadbare batterijen, altijd naar een officieel recycling-/inzamelpunt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS 27010

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS 27010 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag