Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 25280-56

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 25280-56. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS 25280-56 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 25280-56 te teleladen.


Mode d'emploi RUSSELL HOBBS 25280-56
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS 25280-56

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Montieren Sie die Einheit und befestigen Sie die für die gewünschte Verwendung benötigten Geben Sie die Zutaten in die Schüssel. Die Schritte für die allgemeine Montage werden in AbbildungB gezeigt. Entfernen Sie die Einfüllhilfe und geben Sie die Zutaten über den Einfüllschacht in den Behälter. [. . . ] Zet de blender uit (0) en wacht tot de messen niet meer draaien, voordat u het deksel van de kan of Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan degene die in deze gebruiksaanwijzing Gebruik het apparaat niet bij beschadigingen of storingen. Om oververhitting te voorkomen, dient u de motor niet langer dan 1 minuut onafgebroken te laten draaien. Zet het apparaat na 1 minuut minstens 2 minuten uit om de motor te laten afkoelen. VOOR HET EERSTE GEBRUIK Om onder andere stof dat zich tijdens de fabricage heeft verzameld te verwijderen, draait u naar "ZORG EN ONDERHOUD" en maakt u het apparaat schoon. Zet de motoreenheid op een stabiele, vlakke ondergrond. Laat de kan op de motoreenheid zakken en draai hem met de klok mee om hem te vergrendelen. Monteer het apparaat en monteer alle accessoires die u nodig hebt, afhankelijk van hoe u het Schakel het apparaat uit door de snelheidsregelaar naar de 0-stand te verplaatsen en haal de stekker Verplaats en houd de snelheidsregelaar in de Y -stand om uw keukenrobot in korte, gecontroleerde Plaats de spil boven op de motoreenheid. Houd het deksel met de tube iets achter de komgreep, plaats het op de kom en draai het vervolgens NO Met de klok mee om het lipje aan de bovenkant van de handgreep te vergrendelen. Schakel het apparaat uit (0) en trek de stekker uit het stopcontact wanneer u klaar bent. Draai de kan tegen de klok ik en til hem van de motoreenheid af. Plaats de spil boven op de motoreenheid. Laat de schijf over de bovenkant van de spil zakken, met de snij- of raspkant naar boven, afhankelijk SK Houd het deksel met de tube iets achter de komgreep, plaats het op de kom en draai het vervolgens PL Met de klok mee om het lipje aan de bovenkant van de handgreep te vergrendelen. Plaats de duwer weer en gebruik hem om de ingrediënten zachtjes door de tube te duwen. Gebruik geen vingers of bestek om voedsel door de tube te duwen ­ alleen de duwer. Laat de kom niet meer dan ongeveer halfvol worden - stop en leeg de kom. Om het deksel te verwijderen draait u het tegen de klok in om het te ontgrendelen en tilt het op. [. . . ] U vindt recepten op onze website: http://eu. Si usa el lavavajillas, las condiciones adversas durante el lavado pueden afectar a los acabados de las RO superficies del aparato. W Para evitar problemas medioambientales y de salud derivados de sustancias peligrosas, los electrodomésticos y las pilas recargables y no recargables en las que aparezca uno de estos símbolos no deben eliminarse junto con los residuos urbanos no seleccionados. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS 25280-56

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS 25280-56 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag