Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 24393

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 24393. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS 24393 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 24393 te teleladen.


Mode d'emploi RUSSELL HOBBS 24393
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS 24393

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie die 1 Taste - die 1 Taste leuchtet auf dem Display auf. Falls Sie die Kaffeemaschine während des Brühvorgangs ausschalten möchten, drücken Sie die Falls Sie die Kaffeemaschine während des Brühvorgangs ausschalten möchten, drücken Sie die 1-Taste. Lees de instructies, bewaar ze goed en geef ze met het apparaat mee wanneer u deze aan een derde Dit apparaat kan gebruikt worden door kinderen van 8 jaar en ouder en personen met verminderde Lichamelijke, zintuiglijke en verstandelijke vaardigheden of die onvoldoende ervaring of kennis Hebben, indien zij onder toezicht staan of goed geïnformeerd zijn en zij de risico's begrijpen. [. . . ] als deze correct is Geïnstalleerd, zult u een klik horen. Het waterreservoir is groot genoeg voor 10 grote koppen (125 ml per kop) of 15 kleine koppen (83 ml per kop) koffie. Voor elke grote kop voegt u 6 g gemalen koffie toe, voor elke kleine kop 4 g. DE KLOK INSTELLEN Het is niet nodig om de klik in te stellen om uw koffiezetapparaat te gebruiken, maar u moet de klok wel instellen als u de timerfuncties wilt gebruiken. Gebruik de knoppen hr (u) en min om de juiste tijd in 24-uurs formaat in te stellen. Om de tijd te wijzigen, druk op de knop T. Kort daarna begint de koffie in de kan te druppen. Als u het koffiezetapparaat wilt stopzetten tijdens het brouwen, drukt u op de 1 toets. Eenmaal gebrouwen, zal de warmhoudplaat de koffiekan tot 40 minuten warm houden. dE TIMER GEBRUIKEN Zorg dat de klok correct is ingesteld. Stel de timer in op de tijd wanneer u wilt beginnen met koffiezetten. a) Houd de knop T ingedrukt totdat het pictogram T op het display knippert. B) Gebruik de knoppen hr en min om de tijd in te stellen waarop u wilt dat de koffiezetter wordt ingeschakeld. Druk op T en houd vast om opnieuw te beginnen. Wanneer de tijd geprogrammeerd is, drukt u op de knop 1. Als u de ingestelde tijd wilt controleren, drukt u kort op T. De ingestelde tijd wordt 3 seconden Getoond, daarna wordt de klok weer weergegeven. Als u de timer wilt annuleren voordat de koffiezetter is ingeschakeld, drukt u op 1. [. . . ] Zorg dat de filterhouder helemaal naar beneden in de juiste positie is Als deze correct is geïnstalleerd, zult u een klik horen. Sluit het deksel en druk het naar beneden om het te vergrendelen. Deze onderdelen mogen in de bovenste korf van een vaatwasmachine worden gewassen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS 24393

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS 24393 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag