Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 19005-56 AURA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 19005-56 AURA. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS 19005-56 AURA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 19005-56 AURA te teleladen.


Mode d'emploi RUSSELL HOBBS 19005-56 AURA
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS 19005-56 AURA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] c Verkeerd gebruik van het apparaat kan leiden tot letsels. 2 Verwijder de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat monteert , demonteert of schoonmaakt. 3 Laat het apparaat niet onbeheerd achter, terwijl de stekker in het stopcontact zit. 4 Indien het snoer beschadigd is, moet het door de fabrikant, een Technicus of een ander deskundig persoon vervangen worden om eventuele risico's te vermijden. [. . . ] 5 Zet de blender uit (0), voordat u de kan op de motoreenheid plaatst. 6 Zet de blender uit (0) en wacht tot de messen niet meer draaien, voordat u het deksel van de 9 Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan degene die in deze 11 Om oververhitting te voorkomen, dient u de motor niet langer dan 1, 5 minuten onafgebroken te laten draaien. Zet het apparaat na 1, 5minuten minstens 2 minuten uit om de motor te laten afkoelen. Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik U VOOR HET EERSTE GEBRUIK Reinig het apparaat voor het verwijderen van onder andere stof dat zich tijdens de fabricage heeft verzameld. 2 Laat de kan op de motoreenheid zakken en draai hem met de klok mee om hem te 9 Zet de snelheidsregelaar op de gewenste snelheid (1 = laag, 2 = hoog). 10 Draai de snelheidsregelaar terug naar 0 om de motor uit te schakelen. 11 Gewoonlijk stemmen grote hoeveelheden, dikke mengsels en een hoge verhouding van 13 Als u de snelheidsregelaar tegen de wijzers van de klok in draait naar Y biedt dit u een korte stoot aan hoge snelheid. In deze richting is de knop voorzien van een veer . Wanneer u hem Loslaat, keert hij terug naar 0. 14 Laat de kan op de motoreenheid zakken en draai hem met de klok mee om hem te 18 Plaats de uitsteeksels van de dop in de sleuven van het gat in het deksel en draai met de klok 19 Schakel het apparaat niet in zonder de dop aan te brengen. 46 Gebruik geen vingers of bestek om voedsel door de tube te duwen ­ alleen de duwer. 47 Het mes op de schijf snijdt of raspt het voedsel in de kan. 48 Laat de kan niet meer dan half vol worden - dan stopt u een leegt hem. 49 Om het deksel te verwijderen draait u het tegen de klok in om het te ontgrendelen en tilt het op. 50 Draai de schijf om en druk een van de metalen einden in om het mes of de rasp te verwijderen. 51 Schakel het apparaat uit (0) en trek de stekker uit. 52 Draai de kan tegen de klok ik en til hem van de motoreenheid af. C ZORG EN ONDERHOUD 53 Schakel het apparaat uit (0) en trek de stekker uit. `U kunt deze onderdelen in een vaatwasmachine wassen. 56 Wanneer u de vaatwasmachine gebruikt, zal dit de afwerking van de oppervlakten beïnvloeden. [. . . ] 57 De schade is normaal uitsluitend esthetisch en heeft geen invloed op de werking van het apparaat. N MESSENEENHEID 58 U wilt de messeneenheid wellicht verwijderen om ze schoon te maken. 61 Neem het handvat van de kan vast met een hand. 62 Neem de onderzijde van de messeneenheid vast met de andere hand. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS 19005-56 AURA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS 19005-56 AURA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag