Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 18503-56

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 18503-56. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS 18503-56 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 18503-56 te teleladen.


Mode d'emploi RUSSELL HOBBS 18503-56
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS 18503-56

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 11 Stellen Sie die Kanne wieder auf die Warmhalteplatte. Wanneer u het apparaat aan iemand doorgeeft, geeft u dan ook de instructies mee. [. . . ] € Laat het afkoelen, gooi het water weg, en gebruik het dan normaal. 3 Vul het met minimaal 2 kopjes water, maar overschrijd het max teken niet. 4 U kunt ook het reservoir uit de machine halen, het in de keuken vullen en dan terug in de machine zetten. De hoeveelheid zal variëren afhankelijk van het type koffie en de individuele smaak, maar we adviseren twee bolle theelepels per kopje water. 10 Sluit het deksel en druk het naar beneden om het te vergrendelen (q). Kort daarna begint de koffie in de kan te druppen. 14 Aan het einde houdt de warmhoudplaat de koffie warm. 16 Verwijder de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat en de koffiekan afkoelen voor u het schoonmaakt, of ongeveer 10 minuten voor u het apparaat opnieuw opvult. c AUTOMATISCH UITSCHAKELEN 17 Ongeveer 2 uur na het koffiezetten , schakelt het koffiezetapparaat automatisch uit. 18 Als u de koffie langer dan een uur laat staan, zullen chemische veranderingen in de koffielikeur de smaak beïnvloeden. [. . . ] H MILIEUBESCHERMING Om milieu- en gezondheidsproblemen als gevolg van gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische producten te vermijden, mogen apparaten met dit symbool niet worden weggegooid met niet-gesorteerd gemeentelijk afval, maar moeten ze worden teruggewonnen, opnieuw gebruikt of gerecycled. Instructies – u vindt gedetailleerde instructies op onze website: http://www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS 18503-56

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS 18503-56 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag