Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 18275-56

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 18275-56. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS 18275-56 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 18275-56 te teleladen.


Mode d'emploi RUSSELL HOBBS 18275-56
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS 18275-56

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het apparaat moet steeds buiten het bereik van kinderen gebruikt en opgeborgen worden. 2 Dit apparaat mag niet in vloeistoffen worden ondergedompeld of in de badkamer, in de buurt van water of in de open lucht worden gebruikt. 3 Zorg dat u niet met uw handen, haar, kleding of keukengerei in de buurt van de garden/kneedhaken komt. [. . . ] Gebruik nooit een combinatie van garde en kneedhaak. De garden/deeghaken verwijderen 6 Schakel de mixer uit (2) en trek de stekker uit het stopcontact. Schud daarna het overtollige mengsel uit in de mengkom. 7 Houd beide garden/kneedhaken vast, om te vermijden dat ze losspringen, en druk op de r-knop. 10 Bovenaan in het display wordt “SPEED” en de huidige snelheid ( 0- 6) getoond. 11 Druk op u om de snelheid te verhogen, op d om de snelheid te verlagen. 13 Onderaan de display ziet u hoe lang de motor in werking is, in minuten en seconden. 14 Gewoonlijk stemmen grote hoeveelheden, dikke mengsels en een hoge verhouding van vaste stoffen tot vloeistoffen overeen met een langere timing en langzamere snelheden. 17 Als u de pulse-toets indrukt, heft u de snelheid op die ingesteld werd met de snelheidstoetsen en dit biedt u een hoge snelheidstoot. 18 Bovenaan wordt “P Y” getoond en de snelheid verdwijnt. 19 U kunt deze ook gebruiken onafhankelijk van de snelheidstoetsen. Gebruik hem niet om te kneden; hierdoor wordt de mixer te zwaar belast en de motor beschadigd. 23 Indien u de mixer moet neerzetten, zet hem dan uit (2) en schudt het mengsel van de garden/kneedhaaken. 24 Gebruik het apparaat maximaal 5 minuten achter elkaar. [. . . ] 31 Gebruik geen agressieve of schurende reinigingsmiddelen of oplossingen. Symbool van vuilcontainer Om milieu- en gezondheidsproblemen als gevolg van gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische producten te vermijden, mogen apparaten met dit symbool niet worden weggegooid met niet-gesorteerd gemeentelijk afval, maar moeten ze worden teruggewonnen, opnieuw gebruikt of gerecycled. Receptjes t = theelepel E = ei, groot (63-73g) wraps (gardes) 400 g gewone bloem 1 E ei 300 m melk ½ t zout plantaardige olie Meng het ei met de melk in een kom. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS 18275-56

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS 18275-56 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag