Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 18272-56

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 18272-56. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS 18272-56 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 18272-56 te teleladen.


Mode d'emploi RUSSELL HOBBS 18272-56
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS 18272-56

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 6 Haal de stekker uit het stopcontact, voordat u de blender uit elkaar haalt of reinigt. 7 Leg het snoer zodanig dat het niet uitsteekt en dat niemand erover kan struikelen of erachter kan blijven haken. [. . . ] 12 Het is mogelijk dat u dit zachtjes moet draaien om vast te grijpen aan de bovenzijde van de messenblok. 13 Druk op de schakelaar om de motor te starten, laat hem los om de motor uit te schakelen. 14 Houd de kom in de gaten om te vermijden dat u te veel zou hakken of malen. 15 Het is beter de motor in korte salvo’s van een aantal te gebruiken, en inspecteer de resultaten tussen salvo’s. Draaien en keren 16 Door het slimme ontwerp kunt u de hakker omhoog, omlaag, naar achteren, naar voren en opzij draaien als u een ingrediënt ziet dat de hakmessen heeft weten te vermijden. 19 Til het deksel van de kom – houd het schuin zodat eventuele resten in de kom druppen. 20 Plaats een vinger aan de bovenzijde van de messenblok zodat het niet kan vallen. 21 Giet de gehakte of gemalen inhoud uit de kom. 22 U kunt ook het plastic deel van de messenblok vasthouden, dit losdraaien van de asflenzen en het recht omhoog uit de kom tillen. Een aantal tips • Snijd de ingrediënten in kleine stukjes voor het hakken/malen. € Chocolade, noten, kaas hakt/maalt met beter als ze voordien goed gekoeld werden. Warme vloeistoffen 23 Vul de kom niet met ingrediënten die zo heet zijn dat u de kom niet meer kunt vasthouden (d. Zorg en onderhoud voorzichtig kom niet met uw handen in de buurt van de messen; deze zijn scherp. 24 Haal de stekker uit het stopcontact, voordat u de blender uit elkaar haalt of reinigt. [. . . ] U kunt een rotzooi maken, u kunt vervelende rookvorming veroorzaken die de ogen doet wateren en op de adem pakt, en u kunt de onderdelen beschadigen die u wilt schoonmaken. Symbool van vuilcontainer Om milieu- en gezondheidsproblemen als gevolg van gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische producten te vermijden, mogen apparaten met dit symbool niet worden weggegooid met niet-gesorteerd gemeentelijk afval, maar moeten ze worden teruggewonnen, opnieuw gebruikt of gerecycled. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS 18272-56

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS 18272-56 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag