Gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 18260-57

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 18260-57. Wij hopen dat dit RUSSELL HOBBS 18260-57 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RUSSELL HOBBS 18260-57 te teleladen.


Mode d'emploi RUSSELL HOBBS 18260-57
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RUSSELL HOBBS 18260-57

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u het apparaat aan iemand doorgeeft, geeft u dan ook de instructies mee door. Verwijder alle verpakkingsonderdelen, maar gooi ze pas weg als u zeker weet dat het apparaat goed functioneert. Belangrijke veiligheidsmaatregelen Volg de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen, zoals: 1 Dit apparaat mag uitsluitend worden gebruikt door of onder toezicht van een volwassene. [. . . ] 12 Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact als hij niet wordt gebruikt. 13 Gebruik de broodrooster alleen met de kruimmellade eronder. 14 Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan degene die in deze gebruiksaanwijzing worden beschreven. 15 Dit apparaat mag niet bediend worden met een externe timer of een bedieningsysteem op afstand. 16 Gebruik het apparaat niet indien het beschadigd is of een defect vertoont. 17 Indien het snoer beschadigd is, moet het door de fabrikant, een technicus of een ander deskundige persoon vervangen worden om eventuele risico’s te vermijden. Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik voor het allereerste gebruik Zet de bruiningsgraad op maximaal (6). Zet het apparaat leeg aan om de nieuwe verwarmingselementen in te werken. Dit kan een lichte geur verspreiden, maar hier hoeft u zich geen zorgen om te maken. , Hij blijft alleen naar beneden gedrukt als de stekker van de broodrooster in het stopcontact zit. 5 Het lampje 5 gaat aan en de verwarmingselementen worden warm. 6 Als het klaar is komt het geroosterde brood omhoog. uitwerpen 5 7 Om te stoppen met roosteren , drukt u op de knop 5. 8 instructies afbeeldingen 1 gleuven 2 liftknop 5 uitwerpen b bagel bevroren brood f f bevroren m geroosterd brood opnieuw opwarmen 3 bruiningsregeling 4 kruimellade 5 broodjeswarmer 6 handvat 7 voetjes 8 Laat de bruiningsregeling op de gewenste stand staan, plaats het bevroren brood in de gleuven, druk de liftknop naar beneden en druk op de knop “f”. 9 Het lampje “f” gaat aan en de roostertijd wordt automatisch gewijzigd om dezelfde bruiningsgraad te verkrijgen als bij brood dat niet bevroren is. Bagel b 10 U kunt alleen de bruine buitenkant van bagels roosteren, de zachte binnenkant moet niet geroosterd worden. [. . . ] Zorg en onderhoud 23 Haal de stekker van de broodrooster uit het stopcontact en laat hem afkoelen. 26 Neem de kruimellade met een vochtige doek af, droog hem en breng hem weer aan in de broodrooster. Symbool van vuilcontainer Om milieu- en gezondheidsproblemen als gevolg van gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische producten te vermijden, mogen apparaten met dit symbool niet worden weggegooid met niet-gesorteerd gemeentelijk afval, maar moeten ze worden teruggewonnen, opnieuw gebruikt of gerecycled. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RUSSELL HOBBS 18260-57

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RUSSELL HOBBS 18260-57 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag