Gebruiksaanwijzing RED CASTLE CITYLINK 3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing RED CASTLE CITYLINK 3. Wij hopen dat dit RED CASTLE CITYLINK 3 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing RED CASTLE CITYLINK 3 te teleladen.


RED CASTLE CITYLINK 3 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2147 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding RED CASTLE CITYLINK 3

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL Plaats uw kind in de buggy en bevestig (u moet een klik horen) de riemen van de taille en de schouderbandjes aan de riem tussen de benen. Gebruik de glijstukjes op de riemen om de 5-punt gordel aan de grootte van uw kind te regelen. Gebruik de regenhoes nooit binnen, tijdens warm weer, wanneer het zonnig is of dicht bij een warmtebron. [. . . ] WAARSCHUWING: Gebruik het tuigje wanneer uw kind zonder hulp rechtop kan zitten. 45 WAARSCHUWING: Controleer voordat u de wandelwagen gaat gebruiken altijd eerst of alle veiligheidsmechanismen voor de reiswieg, het autostoeltje of de zitting van de wandelwagen correct zijn bevestigd. ALGEMENE INSTRUCTIES • Deze wandelwagen is bedoeld voor het vervoeren van een kind van 6 maanden tot een maximum gewicht van 15 kg en een extra gewicht van 2 kg voor in de mand onder de kinderwagen. Het maximale gewicht voor overige compartimenten mag niet meer zijn dan 0, 5 kg. € Vanaf de geboorte kunt u de wandelwagen gebruiken in combinatie met de Red Castle/RECARO groep 0+ tot 13 kg, de RC Autostoel Groep 0 tot 9 kg, OF met de RED CASTLE reiswieg tot 9 kg. Zowel RED CASTLE FRANCE als hun distributeurs zijn niet verantwoordelijk voor verkeerd gebruik. Bij verkeerd gebruik van de wandelwagen, kunt u de wandelwagen beschadigen en de veiligheid van uw kind in gevaar brengen. € Gebruik alleen het textiele wandelwagenzitje wanneer uw kind zonder hulp rechtop kan zitten (vanaf 6 maanden). € Vervoer nooit meer dan één kind in de CITYLINK 2 wandelwagen. € Gebruik alleen vervangende onderdelen of accessoires die aanbevolen worden door RED CASTLE FRANCE. € Om verstikking te voorkomen moet u alle plastic tassen buiten het bereik van uw kinderen houden. € • • • • • • • • NL • U kunt een extra veiligheidsharnas gebruiken op de D-ringen. Zorg er wel voor dat dit harnas voldoet aan de veiligheidsnormen volgens de EN 13210 standaard. € Maak uw kind altijd correct vast met een goed afgesteld 5-punts veiligheidstuigje wanneer u de wandelwagen gebruikt. € Houd uw kind uit de buurt van losse onderdelen wanneer u de kinderwagen aanpast. € Houd uw kind uit de buurt van de ingeklapte en rechtopstaande wandelwagen. € Wanneer de wandelwagen gebruikt wordt door iemand die de wandelwagen niet kent, laat dan altijd even zien hoe de wandelwagen gebruikt moet worden. € Om verstikking te voorkomen, gebruik NOOIT touwtjes, linten of koorden aan de wandelwagen of uw kind. [. . . ] m t O n e r n ONDERHOUD -- Deze wandelwagen moet goed onderhouden worden door de eigenaar. -- Maak de plastic en metalen onderdelen schoon met een vochtige doek en droog het meteen. -- Het textile kan afgeveegd worden met water (Mag niet in de wasmachine) Gebruik alleen milde schoonmaakproducten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING RED CASTLE CITYLINK 3

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding RED CASTLE CITYLINK 3 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag