Gebruiksaanwijzing PURE HIGHWAY 400

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PURE HIGHWAY 400. Wij hopen dat dit PURE HIGHWAY 400 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PURE HIGHWAY 400 te teleladen.


PURE HIGHWAY 400 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8784 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PURE HIGHWAY 400

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze gebruikershandleiding vertelt u hoe u snel in uw voertuig kunt genieten van de beste audio. u kunt meer mogelijkheden van de Highway benutten , als u de Pure Go-app op uw mobiele apparaat installeert. 1 Veiligheid Lees de onderstaande veiligheidsinstructies goed door voordat u de Highway gaat gebruiken. Volg de bedieningsinstructies in deze handleiding op en neem alle waarschuwingen in acht. [. . . ] € Als u de Highway verbinding laat maken via FM-radio, kiest u ‘FM-ZENDER' en vervolgens een beschikbare FM-frequentie. Let erop dat u een frequentie gebruikt waarop geen FM-radiostation uitzendt. Stel het audiosysteem van het voertuig in op dezelfde FM-frequentie als de Highway. U kunt deze frequentie opslaan als een voorkeuzestation, zodat u hem later makkelijk weer terugvindt. Nadat u de verbinding met het audiosysteem hebt ingesteld, begint de Highway te scannen naar digitale radiostations. Als deze zogeheten automatische afstemming is afgerond, kunt u digitale radiozenders gaan beluisteren. de Highway in- en uitschakelen • Druk op om de Highway in te schakelen. € Als u de Highway in stand-by wilt zetten (waarmee u ook stroom spaart), drukt u op en houdt u deze toets ingedrukt. Voorkeuzestations U kunt maximaal 20 favoriete digitale radiostations opslaan in de lijst met voorkeuzestations. Als u een radiostation hebt gevonden dat u in de lijst wilt opslaan, druk dan op  en houd deze toets ingedrukt. Draai aan de Selecteren-knop en selecteer het voorkeuzenummer waaronder u het station wilt opslaan. Als onder het nummer al een radiostation is opgeslagen, kunt u dit overschrijven. Druk tijdens het luisteren naar digitale radio op  en houd deze toets ingedrukt. Draai aan de Selecteren-knop totdat het nummer van voorkeuzestation is geselecteerd waarnaar u wilt luisteren. Druk op of om door te springen naar het vorige of de volgende voorkeuzestation. Als u gebruik maakt van Spotify, moet u een Premium-abonnement hebben. Als u op de radio een song hoort die u leuk vindt, druk dan op de toets en houd deze vast. via de microfoon van uw mobiele apparaat wordt de song geïdentificeerd. Vervolgens wordt de song toegevoegd aan een Pure Go-afspeellijst in uw streaming-service. De Pure Go-app geeft een melding wanneer een nieuwe software-update beschikbaar is en stelt u in staat om de Highway te updaten. Wanneer de persoonlijke assistent vervolgens vraagt wat u wenst, stelt u uw vraag . 16 Instellingen Overschakelen tussen de AUX-aansluiting en FM-radio U kunt de wijze instellen waarop de Highway verbinding maakt met het audiosysteem van het voertuig. [. . . ] 20 Ik hoor helemaal geen De Highway heeft Controleer of de audiokabel goed is aangesloten op de AUX-ingang van het audiosysteem, of dat de geluid. Geen verbinding met autoradio is afgestemd op de juiste FM-frequentie. In Bluetooth-modus heeft de Highway geen verbinding met uw mobiele apparaat. Het geluid klinkt vervormd wanneer de Highway is aangesloten via de audiokabel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PURE HIGHWAY 400

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PURE HIGHWAY 400 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag