Gebruiksaanwijzing PROLINE PL-DPF150 EGG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PROLINE PL-DPF150 EGG. Wij hopen dat dit PROLINE PL-DPF150 EGG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PROLINE PL-DPF150 EGG te teleladen.


PROLINE PL-DPF150 EGG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (537 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PROLINE PL-DPF150 EGG (538 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PROLINE PL-DPF150 EGG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] - USB Update: Stel de Photo Viewer software in staat om het toestel te herkennen en de foto's op de speler bij te werken. 3: Verschillende functies in het hoofdmenu Onder "Photo view" modus drukt U op de "Menu" toets en zal U de volgende opties zien: 1. Power Off: (Voeding Uit) Druk op de "Menu" toets om de speler uit te schakelen. 2. [. . . ] De volgende Windows besturingsystemen worden ondersteund: Windows 2000, XP of hoger. De instelling zal gegenereerd worden. De PC software gebruiken om foto's naar de speler te downloaden: 1) Schakel de speler uit. Sluit de speler vervolgens aan op de computer met de meegeleverde USB kabel. 2) Selecteer het "USB update" menu door de "Menu" toets in te drukken. 3) Start de Photo Viewer software door het desktop-icoon of de aangemaakte snelkoppeling te selecteren in het Windows "Start" menu. Het volgende zal verschijnen: -4- 4) Selecteer de fotomap en bestandsnaam in de linkermenu's bovenaan het scherm. 5) Klik op het "Pijl" icoon om de foto naar het menu aan de rechterkant te verplaatsen. 6) Nadat U alle gewenste foto's heef geselecteerd klikt U op "Synchronize" (Synchroniseren) en alle geselecteerde bestanden zullen naar de fotokader worden overgezet. Opmerking: Tot 72 foto's kunnen in het geheugen van het toestel worden geplaatst. WAARSCHUWING: Ontkoppel de USB kabel niet tijdens het downloaden aangezien dit de speler kan beschadigen. -5- 5: Probleemgids De speler resetten: In geval van storing kan U een paperclip in de reset-opening steken om het systeem van uw speler te herstarten. Firmware Herstelprocedure: In geval van storing bij uw Digitale Fotokader probeert U de firmware van het toestel te herstellen volgens onderstaande instructies: 1. Sluit de fotokader aan op uw computer en druk , Het volgende zal verschijnen: -6- 2. De originele firmware staat op de CD-ROM ("Firmware" map) die meegeleverd is met uw toestel. De update-status zal aan de onderzijde van het scherm verschijnen. -8- 6. Nadat het bijwerken is voltooid zal U zoals hieronder vermeld verwittigd worden: 7. [. . . ] Sommige inzamelpunten nemen toestellen aan zonder bijkomende kosten. Het type batterij in dit toestel is een Lithium 3. 7V. Deze batterij bevindt zich aan de binnenkant en is gemakkelijk te bereiken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PROLINE PL-DPF150 EGG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PROLINE PL-DPF150 EGG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag