Gebruiksaanwijzing PROGRESS PHN1320W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PROGRESS PHN1320W. Wij hopen dat dit PROGRESS PHN1320W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PROGRESS PHN1320W te teleladen.


PROGRESS PHN1320W : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3120 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PROGRESS PHN1320W (3130 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PROGRESS PHN1320W

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Reinigungsmittel, die Bleiche enthalten, sollten NIE verwendet werden, da sie die Oberflächenbehandlung stumpf werden lassen. Nach dem Einsetzen der Scheiben in die Backofentür die Scheiben sichern wie in Punkt 8. Nie die warme Backofentür reinigen, da die Scheiben zerspringen können. Veiligheidsinstructies Stap-voor-stap-handleiding Aanwijzingen en Tips Milieu-informatie Dit apparaat voldoet aan de volgende EG-richtlijnen: 2006/95(Laagspanningsrichtlijn); 89/336 (EMC Richtlijn); 93/68 (algemene richtlijn); en daaropvolgende wijzigingen. [. . . ] Deze extra baktijd hangt af van de soort en hoeveelheid van de garnering. Als er twee bakblikken met gebak tegelijkertijd in de oven worden geplaatst, moet er tussen de blikken één niveau worden vrijgelaten. Als er twee bakblikken met gebak tegelijkertijd in de oven worden geplaatst, moeten deze na ongeveer 2/3 van de baktijd worden omgewisseld en omgedraaid. Donker vlees, dat van buiten goed gebraden maar van binnen roze tot rood moet blijven, moet bij een hogere temperatuur (200°C-250°C) worden gebraden. Licht vlees, gevogelte en vis hebben daarentegen een lagere temperatuur (150°C-175°C) nodig. Doe bij een korte bereidingstijd de ingrediënten voor de saus of jus direct aan het begin in de braadslede. Heeft het gerecht een langere bereidingstijd nodig, voeg deze ingrediënten dan pas het laatste half uur toe. U kunt controleren of het vlees gaar is met behulp van een lepel: als het vlees niet kan worden ingedrukt, is het gaar. Rosbief en ossenhaas, die van binnen roze moeten blijven, moeten op een hogere temperatuur en in kortere tijd worden gebraden. Als u vlees direct op het rooster braadt, plaats dan de braadslede op het onderste niveau zodat de sappen worden opgevangen. Het braadstuk minstens 15 minuten laten staan, voordat u het aansnijdt, zodat het vleesvocht niet kan weglopen. Om rookvorming in de oven te beperken, kunt u een beetje water in de braadslede gieten. Borden kunnen tot zij geserveerd worden in de oven op de laagste temperatuur warm gehouden worden. Leg geen aluminiumfolie of kookgerei in de oven en zet de braadslee of het bakblik niet op de bodem van de oven, anders kan het emaille van de oven door de oplopende hitte beschadigd worden. Bereidingstijden De bereidingstijden kunnen verschillen al naar gelang de samenstelling, ingrediënten en hoeveelheid vocht in de afzonderlijke gerechten. Noteer de instellingen van uw eerste bereidingsexperimenten, om ervaring op te doen als u deze gerechten later nog eens wilt bereiden. Op basis van uw eigen ervaringen kunt u de aangegeven waarden individueel aanpassen. Boven- en onderwarmte en hete lucht Tijden zijn exclusief voorverwarmen. GEBAK Schuimtaart Zandkoekdeeg Karnemelk-kwarktaart Appeltaart Strudel Jamtaart Cake Biskuitgebak Kerststol Pruimentaart Kleine cake Koekjes Schuimpjes Koffiebroodjes Soesjes Taartjes BROOD EN PIZZA Wit brood Roggebrood Broodjes Pizza OVENSCHOTELS Hartige taart Groentetaart Quiche Lasagne Cannelloni VLEES Rund Varken Kalf Rosbief rood medium doorbakken Varkensschouder Varkensschenkel Lam Kip Kalkoen Eend Gans Konijn Haas Fazant Gehakt VIS Forel/Zeebrasem Tonijn/Zalm Boven- en onderwarmte Niveau Temp. In cakevorm in cakevorm in cakevorm in cakevorm op bakblik in cakevorm in cakevorm in cakevorm in cakevorm In broodvorm Op bakplaat Op bakplaat Op bakplaat Op bakplaat op bakblik in cakevorm In broodvorm Op bakblik op bakblik bakvorm bakvorm bakvorm bakvorm bakvorm Op rooster Op rooster Op rooster Op rooster Op rooster Op rooster Met zwoerd 2 stuks Bout Heel Heel heel heel In stukken In stukken heel broodvorm 3-4 vissen 4-6 filets Eventueel moeten de temperaturen aangepast worden aan persoonlijke wensen. (*) Indien u gelijktijdig meer dan een gerecht wilt bereiden, adviseren wij u deze op de tussen haakjes aangegeven niveaus te plaatsen. Grillen Hoeveelheid GERECHT Tournedos Biefstuk Worstjes Varkenskarbonades Kip (in twee helften) Kebabs Kip (borst) Hamburger* *Voorverwarmen 5'00'' Vis (filets) Sandwiches Toast Ventilatorgrill Stel voor de ventilatorgrill een maximale temperatuur van 200°C in. [. . . ] De fabrikant kan niet aansprakelijk worden gesteld als de veiligheidsvoorschriften niet worden nageleefd. Aansluiten op netstroom Let voor het aansluiten op het volgende: - De zekering en de huisinstallatie moeten op de max. - De huisinstallatie moet voorzien zijn van een aardaansluiting overeenkomstig de voorschriften en voldoen aan de betreffende geldende voorschriften. - Het stopcontact of de meerpolige contactverbreker moeten ook na voltooiing van de installatie van het apparaat makkelijk bereikbaar zijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PROGRESS PHN1320W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PROGRESS PHN1320W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag