Gebruiksaanwijzing PROGRESS PB356C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PROGRESS PB356C. Wij hopen dat dit PROGRESS PB356C handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PROGRESS PB356C te teleladen.


Mode d'emploi PROGRESS PB356C
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PROGRESS PB356C (341 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PROGRESS PB356C

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze aanwijzingen zijn bedoeld voor de veiligheid van de gebruikers en hun huisgenoten. Lees ze dus aandachtig door, voordat u het apparaat aansluit en/of in gebruik neemt. Door een erkend installateur, met inachtneming van de geldende voorschriften. De afzonderlijke installatiewerkzaamheden zijn beschreven in de instructies voor de installateur. [. . . ] Tjdens het grillen wordt de grill met regelmatige tussenpozen in- en uitgeschakeld om oververhitting te voorkomen. Onderwarmte Deze functie is bijzonder handig bij het blind bakken van deeg. De functie kan ook worden gebruikt voor quiches of pasteien, om ervoor te zorgen dat het basisdeeg goed gaar is. het controlelampje van de thermostaatknop brandt zo lang tot de juiste temperatuur is bereikt. Daarna gaat het knipperen om aan te geven dat de temperatuur in stand wordt gehouden. boven- en onderwarmte - Op het middelste inzetniveau wordt de warmte het beste verdeeld. Wanneer de onderkant van gerechten bruiner moet zijn, dan neemt u gewoon een lager inzetniveau. Moet de bovenkant juist bruiner zijn, dan zet u het plateau hoger in de oven. - Het materiaal en de afwerking van de bakplaat en de schalen is van invloed op de mate waarin het voedsel een bruin korstje krijgt. Geëmailleerde, donkere, zware of ongecoate vormen en keukenapparaten maken een sterkere bruining van de onderkant mogelijk, terwijl vormen van glas of glanzend aluminium of gepolijste staalplaten de warmte reflecteren en daarom slechts een geringe bruining van de onderkant toelaten. Grillen - De meeste levensmiddelen moeten op het rooster in de grillpan worden gelegd, om maximale luchtcirculatie mogelijk te maken en om te voorkomen dat de levensmiddelen niet in het vet en in hun eigen sap liggen. Als er twee bakblikken met gebak tegelijkertijd in de oven worden geplaatst, moet er tussen de blikken één niveau worden vrijgelaten. Worden twee bakplaten met gebak tegelijkertijd in de oven geschoven, dan moeten de platen na ongeveer 2/3 van de baktijd van boven naar beneden verwisseld en gedraaid worden. Braden: Braad geen stukken die minder wegen dan 1 kg. kleinere stukken kunnen tijdens het braden uitdrogen. Donker vlees, dat van buiten goed gebraden maar van binnen roze tot rood moet blijven, moet bij een hogere temperatuur (200°C - 250°C) worden gebraden. Licht vlees, gevogelte en vis hebben daarentegen een lagere temperatuur (150°C 175°C) nodig. Doe bij een korte bereidingstijd de ingrediënten voor de saus of jus direct aan het begin in de braadslede. (*) Als u gelijktijdig meer dan een gerecht wilt bereiden, adviseren wij u deze op de tussen haakjes aangegeven inzetniveaus te plaatsen. Hoeveelheid Stuks Tournedos Biefstuk Worstjes Varkenskarbonades Kip (in 2 helften) Kebabs Kip (borst) Hamburger* *Voorverwarmen 5'00'' Vis (filets) Sandwiches Toast Ventilatorgrill Bij de Ventilatorgrill stelt u een maximale temperatuur in van 200°C. Bereidingstijd (minuten) 1e kant 12~15 10~12 12~15 12~16 30~35 10~15 12~15 20-30 12~14 5~7 2~4 2e kant 12~14 6~8 10~12 12~14 25~30 10~12 12~14 Bereidingstijd (minuten) onder boven kant kant 30 ~ 40 25 ~ 30 15 ~ 20 25 ~ 30 20 ~ 25 15 ~ 20 15 ~ 20 12 ~ 15 20 ~ 30 20 ~ 30 15 ~ 18 20 ~ 25 10 ~ 15 8 ~ 10 Zo nodig moeten de temperaturen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Trek voordat u de oven gaat schoonmaken altijd eerst de stekker uit het stopcontact en laat de oven afkoelen. [. . . ] OPLOSSING Controleer of er een bereidingsfunctie en een temperatuur is ingesteld, of Controleer of het apparaat goed is aangesloten en de zekering in de huisinstallatie in orde is Kies een temperatuur met behulp van de thermostaatknop, of kies met behulp van de ovenregelaar een functie. Kies met behulp van de ovenregelaar een functie, of Controleer de gloeilamp, en vervang deze indien nodig (zie «Vervangen van de binnenverlichting"). De bereiding van de gerechten duurt te lang of de gerechten worden te snel gaar. Eventueel moet de temperatuur worden gewijzigd, of neem de inhoud van deze gebruiksaanwijzing ter harte, met name het hoofdstuk "Adviezen". [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PROGRESS PB356C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PROGRESS PB356C zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag