Gebruiksaanwijzing PRINCESS 172666 DELUXE SILVER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PRINCESS 172666 DELUXE SILVER. Wij hopen dat dit PRINCESS 172666 DELUXE SILVER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PRINCESS 172666 DELUXE SILVER te teleladen.


Mode d'emploi PRINCESS 172666 DELUXE SILVER
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PRINCESS 172666 DELUXE SILVER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sluit het apparaat alleen aan op een geaard stopcontact. Verwijder eventuele stickers en reinig voor gebruik alle onderdelen (behalve de elektrische onderdelen) in een sopje en spoel ze goed na. gebruik geen scherpe voorwerpen in de pan. Hiermee zou u de pan kunnen beschadigen. [. . . ] Vul de pan met de gewenste ingrediënten en plaats hem op de verwarmingsbasis. Vul de pan met olie, kaas, bouillon of chocolade, maar doe er niet teveel in. zet de thermostaat op de gewenste temperatuur. Het rode lampje gaat aan en uit, al naar gelang de thermostaat de temperatuur bijregelt. Zet de thermostaat voor de klassieke vleesfondue op maximaal. Voor een kaas-, bouillon- of chocoladefondue kunt u de thermostaat beter op een wat lager niveau zetten. Stel de temperatuur zo in, dat het mengsel niet gaat borrelen. Met name kaas en chocolade dienen langzaam opgewarmd te worden om overkoken te voorkomen. Roer af en toe om een glad mengsel te krijgen. 172667 De Silver Fondue Deluxe is voorzien van een sausring met sausbakjes: ideaal voor het uitserveren van verschillende sausjes tijdens het fonduen. De volgende oliën zijn geschikt voor fondue: maïskiemolie, arachideolie, zonnebloemolie en frituurolie. Controleer of op de verpakking vermeld is dat de olie geschikt is voor fondue. Let hier goed op, want sommige oliën zijn niet geschikt en kunnen tijdens het fonduen gaan spatten. Trek de stekker uit het stopcontact als de verwarmingsbasis niet wordt gebruikt. Alle onderdelen van de fonduepan, behalve de verwarmingsbasis, kunnen in een sopje of in de vaatwasser gereinigd worden. Gebruik hiervoor geen schurende schoonmaakmiddelen of schuursponsjes. Schoonmaaktip: Doe een kopje water en een klein scheutje afwasmiddel in de pan. Schakel het apparaat in op de laagste temperatuur en laat het een minuutje of 10 aanstaan. De verwarmingsbasis moet droog gehouden worden Neem deze eventueel met een vochtige doek af. 4 PRINCESS TIPS - Dompel de verwarmingsbasis nooit onder in water of een andere vloeistof. [. . . ] - Verplaats het apparaat niet zolang het apparaat of de inhoud nog warm is. - Plaats de fonduepan altijd op een stabiele, vlakke ondergrond. - Gebruik dit apparaat niet buitenshuis. - Zorg ervoor dat kinderen niet met dit apparaat spelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PRINCESS 172666 DELUXE SILVER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PRINCESS 172666 DELUXE SILVER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag