Gebruiksaanwijzing PRINCESS 152006

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PRINCESS 152006. Wij hopen dat dit PRINCESS 152006 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PRINCESS 152006 te teleladen.


Mode d'emploi PRINCESS 152006
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PRINCESS 152006

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Ons doel is om kwaliteitsproducten met een smaakvol ontwerp en tegen een betaalbare prijs te bieden. We hopen dat u gedurende vele jaren plezier zult hebben van dit product. Voordat u verdergaat, vragen wij graag uw aandacht voor de volgende punten: - Zorg ervoor dat er voldoende ruimte rondom het apparaat is voor het ontsnappen van de warmte en voor voldoende ventilatie. € Plaats het apparaat op een stabiel en vlak oppervlak. [. . . ] - Indien de kneedhaak in het brood achterblijft, gebruik dan de haak (11) om de kneedhaak te verwijderen. Algemene tips • Zorg ervoor dat de ingrediënten van goede kwaliteit en op kamertemperatuur zijn. € Plaats het apparaat op een stabiel en vlak oppervlak. € Indien het bakcompartiment nog warm is, laat het dan voor gebruik volledig afkoelen. - Doe een klein beetje meel in het broodblik. Zorg ervoor dat alle vaste ingrediënten worden bedekt door het meel. - Maak een kleine inkeping aan één zijde van het meel. giet de bakgist of het bakpoeder in de inkeping. Zorg ervoor dat de bakgist of het bakpoeder niet in contact komt met zout of vloeibare ingrediënten. € Gebruik bij voorkeur meel dat speciaal bedoeld is voor het bakken van brood. Bij gebruik van zwaar meel (tarwemeel, roggemeel, maïsmeel, etc. ) zal het brood minder rijzen dan bij gebruik van licht meel. Gebruik indien nodig een keukenweeg­ chaal s om de hoeveelheid meel af te wegen. 7 NL NL • Gebruik de juiste hoeveelheid bakgist. Gebruik gedroogde actieve bakgist in plaats van bakpoeder. Gebruik bij verse gist drie keer zoveel gist als bij gedroogde gist en los de gist op in een beetje lauwwarm water. Zorg ervoor dat de bakgist niet in contact komt met water, melk, zout of suiker. Indien u eieren gebruikt, breek dan de eieren en voeg ze toe aan het water. € Indien u melk gebruikt, gebruik dan verse melk of melkpoeder. Indien u melkpoeder gebruikt, voeg dan de benodigde hoeveelheid water toe aan de melkpoeder. Indien u water aan de verse melk wilt toevoegen, moet de totale hoeveelheid melk en water gelijk zijn aan de voor het recept benodigde hoeveelheid. € Indien u suiker gebruikt, gebruik dan bij voorkeur witte suiker, bruine suiker of honing. [. . . ] € Verplaats het apparaat niet wanneer het is ingeschakeld of nog heet is. Verwijder de netstekker uit het stopcontact en wacht totdat het apparaat is afgekoeld. € Laat het apparaat niet onbeheerd achter tijdens gebruik. Elektrische veiligheid • Controleer voor gebruik altijd of de netspanning overeenkomt met de spanning op het typeplaatje van het apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PRINCESS 152006

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PRINCESS 152006 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag