Gebruiksaanwijzing PRINCESS 151934

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PRINCESS 151934. Wij hopen dat dit PRINCESS 151934 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PRINCESS 151934 te teleladen.


Mode d'emploi PRINCESS 151934
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PRINCESS 151934

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Na deze pieptoon kunt u de ingrediënten toevoegen. u kunt zo de ingrediënten toevoegen. Het rijzen van het deeg wordt verkort, het bakken kost dan minder tijd, waardoor het brood kleiner wordt. [. . . ] - Verwijder voor het reinigen altijd de stekker uit de wandcontactdoos en laat het apparaat afkoelen. - Gebruik nooit agressieve reinigingsmiddelen, zoals chemische cleaners, ovenreiniger enz. - Verwijder alle ingrediënten en kruimels van het deksel , behuizing en de pan met een vochtige doek. - Dompel de broodbakker nooit onder in water en vul het apparaat nooit met water. U kunt het deksel gemakkelijk verwijderen door het deksel in een hoek van 45º te zetten, en het los te trekken. - Reinig de behuizing aan binnen en buitenzijde met een vochtige doek. Reinig en droog het apparaat altijd zorgvuldig na ieder gebruik. - De kneedhaak en schacht moeten na ieder gebruik onmiddellijk gereinigd worden. - Als de kneedhaak in de pan blijft zitten na het gebruik, kan het later moeilijk verwijderd worden. Vul in dit geval de pan met warm water gedurende 30 minuten en verwijder dan de kneedhaak om die te kunnen reinigen. De pan en de kneedhaak zijn met anti - kleeflaag bedekt, gebruik daarom nooit metalen keuken gereedschap dat het oppervlak zou kunnen bekrassen. - Het is normaal dat de kleur van de anti - kleeflaag verkleurt na een aantal keren bakken. Het verandert echter niets aan de functie. - Overtuig u voor het wegzetten van het apparaat ervan, dat het volledig is afgekoeld, gereinigd en gedroogd. Berg het apparaat altijd met een gesloten deksel op. - Oneigenlijk gebruik kan gevaar opleveren. [. . . ] Het tweede piepsignaal geeft aan dat het bakproces is beëindigd. Haal het bakblik in de broodbakker en haal het brood na 1 minuut uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster, PAS OP de bakvorm en het brood zijn heet, maak gebruik van ovenhandschoenen. Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PRINCESS 151934

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PRINCESS 151934 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag