Gebruiksaanwijzing PIONEER XW-NAW1-K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER XW-NAW1-K. Wij hopen dat dit PIONEER XW-NAW1-K handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER XW-NAW1-K te teleladen.


PIONEER XW-NAW1-K : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5764 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER XW-NAW1-K

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Slim Speaker System for iPod Station d'accueil "Slim design" pour iPod Schlankes Lautsprechersystem für den iPod Sistema Diffusore Slim per iPod "Slim Design" Speakersysteem voor de iPod Sistema de altavoces «Slim Design» para iPod RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN De lichtflash met pijlpuntsymbool in een gelijkzijdige driehoek is bedoeld om de aandacht van de gebruikers te trekken op een niet geïsoleerde "gevaarlijke spanning" in het toestel, welke voldoende kan zijn om bij aanraking een elektrische shock te veroorzaken. Het uitroepteken in een gelijkzijdige driehoek is bedoeld om de aandacht van de gebruiker te trekken op de aanwezigheid van belangrijke bedieningsen onderhoudsinstructies in de handleiding bij dit toestel. [. . . ] Temperatuur en vochtigheidsgraad op de plaats van gebruik: +5 °C tot +35 °C, minder dan 85 % RH (ventilatieopeningen niet afgedekt) Zet het apparaat niet op een slecht geventileerde plaats en stel het apparaat ook niet bloot aan hoge vochtigheid of direct zonlicht (of sterke kunstmatige verlichting). Dit speakersysteem kan niet in de buurt van een beeldbuis-TV of kleurenmonitor worden gebruikt. Plaats the speakers niet in de buurt van het weergave-apparaat bij gebruik van een beeldbuis-TV of kleurenmonitor. Alle overige apparatuur die door magnetische kracht kan worden beïnvloed (floppy diskdrive, cassettebandrecorder, videobandrecorder, etc. Houd de wisselstroomadapter bij het hoofdgedeelte vast wanneer u deze van de netstroom verwijdert. Het netsnoer raakt mogelijk beschadigd als u eraan trekt, en dit kan tevens leiden tot brand en/of elektrocutie. De wisselstroomadapter moet niet met natte handen worden ingestoken of verwijderd, omdat dit kan leiden tot elektrocutie. Steek de tanden van de wisselstroomadapter geheel in het stopcontact. Als de tanden niet volledig zijn ingestoken, kan hittevorming ontstaan, wat kan leiden tot brand. Daarbij kan contact met de aangesloten tanden van de adapter leiden tot elektrocutie. Steek de wisselstroomadapter niet in een contactdoos waarvan de aansluiting los zit, ook al zijn de tanden geheel in het stopcontact ingestoken. Raadpleeg het verkooppunt of een elektricien in verband met vervanging van het stopcontact. [. . . ] Sluiteenvideokabelvoorhet apparaat(nietmeegeleverd) aan op de aansluitpunten vandevideo-uitgangvanhet apparaat aan de onderzijde vandeXW-NAW1-K. Zorg ervoor dat de kleur van elkestekkerpastbijhet aansluitpunt met dezelfde kleur. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER XW-NAW1-K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER XW-NAW1-K zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag