Gebruiksaanwijzing PIONEER S-31B-LR-QL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER S-31B-LR-QL. Wij hopen dat dit PIONEER S-31B-LR-QL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER S-31B-LR-QL te teleladen.


PIONEER S-31B-LR-QL : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8813 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PIONEER S-31B-LR-QL BROCHURES (8764 ko)
   PIONEER S-31B-LR-QL BROCHURES (8291 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER S-31B-LR-QL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voordat u begint Sluit de luidsprekers op een versterker aan met een belastingsimpedantie tussen 4 en 16 (een model met het opschrift "4 to 16 " op de luidsprekeruitgangsaansluitingen). Om beschadiging van de luidsprekers als gevolg van overbelasting te voorkomen, dient u de volgende punten in acht te nemen: · De stroomtoevoer naar de luidsprekers mag het maximaal toelaatbare ingangsvermogen niet overschrijden. Bij gebruik van een grafische equalizer voor het versterken van de hoge tonen, mag het volume van de versterker niet te hoog worden ingesteld. [. . . ] Deze gaten zijn bedoeld voor gebruik met luidsprekerbeugels en luidsprekerstandaards; luidsprekerbeugels zijn los verkrijgbaar en kunnen gebruikt worden om de luidsprekers aan een muur op te hangen. In de onderstaande afbeelding ziet u de afstand tussen de gaten en de grootte van de gaten. Wanneer u een luidsprekerbeugel uitkiest, let er dan op dat deze minimaal 2, 5 kg kan dragen. Steek een stuk in de handel verkrijgbare binddraad door de metalen veiligheidssteun en bevestig de luidspreker stevig aan de muur. Zorg dat de muur waaraan u de luidspreker vastmaakt stevig genoeg is om het gewicht van de luidspreker te dragen. Plaats de linker en de rechter luidspreker op gelijke afstand van uw luisterplaats voor een goed stereogeluid. Zet de linker en de rechter voorluidspreker zo veel mogelijk op dezelfde lijn als de televisie. Om een optimale surroundweergave te verkrijgen, moet de televisie tussen de linker en de rechter luidspreker staan, terwijl de luidsprekers een hoek van 50 tot 60 graden maken met de luisterpositie. Als er veel nagalm in de kamer is, raden wij u aan dikke kleden aan de wanden te hangen en/of een vloerkleed op de grond te leggen om het geluid te absorberen. Deze luidsprekers zijn boekenplanktype luidsprekers die de beste prestaties leveren wanneer ze op een stevig en horizontaal oppervlak worden geplaatst, dat op enige afstand is van de vloer. Als u de luidsprekers direct op de vloer zet, resulteert dit in een dreuned en niet goed gedefinieerd geluid. De tweeters moeten in het ideale geval op oorhoogte zijn wanneer u op de luisterplaats zit. Wij raden u aan de CP-31B luidsprekerstandaard te gebruiken voor een optimaal geluid en stabiliteit. Als u besluit om de CP-31B luidsprekerstandaard te gebruiken, zorg er dan voor dat deze met de bijgeleverde schroeven wordt bevestigd. [. . . ] Het is mogelijk dat de versterker dan niet meer werkt en deze kan zelfs worden beschadigd. Als een luidsprekerpaar met de versterker is verbonden, maar een van de luidsprekers (links of rechts) met omgekeerde polariteit (+, ­) is aangesloten, zal er geen normaal stereoeffect worden verkregen. Om een elektrische schok te voorkomen bij het aansluiten en losmaken van de luidsprekerkabels, moet u de stekker uit het stopcontact halen voordat u niet geïsoleerde D3-4-2-2-3_A_Du onderdelen aanraakt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER S-31B-LR-QL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER S-31B-LR-QL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag