Gebruiksaanwijzing PIONEER MVH-8200BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER MVH-8200BT. Wij hopen dat dit PIONEER MVH-8200BT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER MVH-8200BT te teleladen.


PIONEER MVH-8200BT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5280 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PIONEER MVH-8200BT annexe 2 (771 ko)
   PIONEER MVH-8200BT annexe 1 (4810 ko)
   PIONEER MVH-8200BT BROCHURES (11507 ko)
   PIONEER MVH-8200BT QUICK GUIDE (4810 ko)
   PIONEER MVH-8200BT QUICK START GUIDE (4810 ko)
   PIONEER MVH-8200BT INSTALLATION MANUAL (5288 ko)
   PIONEER MVH-8200BT annexe 2 (6156 ko)
   PIONEER MVH-8200BT annexe 1 (730 ko)
   PIONEER MVH-8200BT BROCHURES (11631 ko)
   PIONEER MVH-8200BT QUICK GUIDE (6156 ko)
   PIONEER MVH-8200BT QUICK START GUIDE (6172 ko)
   PIONEER MVH-8200BT INSTALLATION MANUAL (5288 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER MVH-8200BT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Verlegen Sie alle Kabel so , dass sie von heißen Stellen , wie etwa der Heizungsauslassöffnung entfernt sind. -- Führen Sie die gelbe Leitung zum Anschluss an die Batterie nicht durch ein Loch in den Motorraum ein. Anderenfalls besteht die Gefahr einer Beschädigung der Geräte oder eines Brandes, falls die Erdungsstelle versehentlich abgetrennt wird. [. . . ] Via de blauw/witte draad wordt een stuursignaal geproduceerd wanneer dit toestel is ingeschakeld. Verbind deze met de systeemafstandsbediening van een externe eindversterker, of met de stuuraansluiting voor het relais van de antenne van het voertuig (max. Als het voertuig een ruitantenne heeft, dient u deze draad te verbinden met de stroomaansluiting van de antennesignaalversterker (booster). Verbind de blauw/witte draad in geen geval met de stroomaansluiting van een externe eindversterker. Verbind deze draad ook in geen geval met de stroomaansluiting zelf van de antenne van de auto. Doet u dit toch, dan kan de accu leeglopen of kunnen zich andere storingen voordoen. Deze draad en de aardingen van andere apparatuur (in het bijzonder producten met een hoog vermogen, zoals een eindversterker), moeten onafhankelijk van elkaar worden aangesloten. Doet u dit niet, dan kan er brand ontstaan of kunnen zich storingen voordoen wanneer de bedrading onbedoeld los raakt. Opmerking: Afhankelijk van het soort voertuig is het mogelijk dat de functies van 2* en 4* verschillen. Rood (3*) Verbinden met een elektrische aansluiting die aangestuurd wordt via het contactslot (12 V gelijkstroom). ISO stekker Opmerking: In sommige voertuigen kan de ISO stekker in twee stukken gedeeld zijn. Luidsprekerdraden Wit: Links voor Wit/zwart: Links voor Grijs: Rechts voor Grijs/zwart: Rechts voor Groen: Links achter of subwoofer Groen/zwarte: Links achter of subwoofer Paars: Rechts achter of subwoofer Paars/zwarte: Rechts achter of subwoofer Afstandsbediening met draad Er kan een adapter voor een afstandsbediening met draad worden aangesloten (los verkrijgbaar). Geel/zwart Als u apparatuur gebruikt met een functie om het geluid tijdelijk uit te schakelen (Mute), dient u deze draad aan te sluiten op de Audio Mute draad van die apparatuur. De plaats waar de handremschakelaar zich bevindt, hangt af van het automodel. [. . . ] Monteer de microfoon op een plaats en in de richting waarin deze het stemgeluid van de persoon die het systeem via spraak bedient goed kan opvangen. Steek de meegeleverde uittreksleutels in de beide kanten van het toestel totdat ze op hun plaats klikken. Als u het voorpaneel niet wilt kunnen verwijderen, kunt u het vastzetten met de daartoe meegeleverde schroef. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER MVH-8200BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER MVH-8200BT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag