Gebruiksaanwijzing PIONEER MVH-8200 INSTALLATION MANUAL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER MVH-8200. Wij hopen dat dit PIONEER MVH-8200 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER MVH-8200 te teleladen.


PIONEER MVH-8200 INSTALLATION MANUAL: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5288 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PIONEER MVH-8200 annexe 1 (4810 ko)
   PIONEER MVH-8200 annexe 2 (771 ko)
   PIONEER MVH-8200 BROCHURES (11507 ko)
   PIONEER MVH-8200 QUICK GUIDE (4810 ko)
   PIONEER MVH-8200 INSTALLATION (5280 ko)
   PIONEER MVH-8200 QUICK START GUIDE (4822 ko)
   PIONEER MVH-8200 annexe 1 (730 ko)
   PIONEER MVH-8200 annexe 2 (6156 ko)
   PIONEER MVH-8200 BROCHURES (11631 ko)
   PIONEER MVH-8200 QUICK GUIDE (6156 ko)
   PIONEER MVH-8200 INSTALLATION (5280 ko)
   PIONEER MVH-8200 QUICK START GUIDE (6172 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER MVH-8200INSTALLATION MANUAL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] PIONEER raadt u af de display zelf in te bouwen of eventueel onderhoud te verrichten. Bij verkeerd inbouwen of onderhoud bestaat de kans op een elektrische schok of een andere gevaarlijke situatie. [. . . ] Verbind de blauw/witte draad in geen geval met de stroomaansluiting van een externe eindversterker. Verbind deze draad ook in geen geval met de stroomaansluiting zelf van de antenne van de auto. Doet u dit toch, dan kan de accu leeglopen of kunnen zich andere storingen voordoen. Deze draad en de aardingen van andere apparatuur (in het bijzonder producten met een hoog vermogen, zoals een eindversterker), moeten onafhankelijk van elkaar worden aangesloten. Doet u dit niet, dan kan er brand ontstaan of kunnen zich storingen voordoen wanneer de bedrading onbedoeld los raakt. Opmerking: Afhankelijk van het soort voertuig is het mogelijk dat de functies van 2* en 4* verschillen. Rood (3*) Verbinden met een elektrische aansluiting die aangestuurd wordt via het contactslot (12 V gelijkstroom). ISO stekker Opmerking: In sommige voertuigen kan de ISO stekker in twee stukken gedeeld zijn. Luidsprekerdraden Wit: Links voor Wit/zwart: Links voor Grijs: Rechts voor Grijs/zwart: Rechts voor Groen: Links achter of subwoofer Groen/zwarte: Links achter of subwoofer Paars: Rechts achter of subwoofer Paars/zwarte: Rechts achter of subwoofer Afstandsbediening met draad Er kan een adapter voor een afstandsbediening met draad worden aangesloten (los verkrijgbaar). Geel/zwart Als u apparatuur gebruikt met een functie om het geluid tijdelijk uit te schakelen (Mute), dient u deze draad aan te sluiten op de Audio Mute draad van die apparatuur. De plaats waar de handremschakelaar zich bevindt, hangt af van het automodel. Licht groen Via deze draad wordt de stand van de handrem (aangetrokken/ontspannen) doorgegeven. De draad moet verbonden worden met de stroomaansluiting van de handremschakelaar. In andere typen voertuigen hoeft u 5* en 6* helemaal niet aan te sluiten. [. . . ] Steek de meegeleverde uittreksleutels in de beide kanten van het toestel totdat ze op hun plaats klikken. Als u het voorpaneel niet wilt kunnen verwijderen, kunt u het vastzetten met de daartoe meegeleverde schroef. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER MVH-8200

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER MVH-8200 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag