Gebruiksaanwijzing PIONEER KEH-P8900R(-W)

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER KEH-P8900R(-W). Wij hopen dat dit PIONEER KEH-P8900R(-W) handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER KEH-P8900R(-W) te teleladen.


PIONEER KEH-P8900R(-W) : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1153 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PIONEER KEH-P8900R(-W) annexe 1 (21539 ko)
   PIONEER KEH-P8900R(-W) (19721 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER KEH-P8900R(-W)

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als de isolatie smelt of door beweging doorslijt, zou er kortsluiting kunnen onstaan. Leid de gele draad niet door het brandschot naar de motorruimte voor aansluiting op de accu. Hierbij is de kans groot op beschadiging van de isolatie en zeer gevaarlijke kortsluiting. [. . . ] Geel (2*) Naar de aansluiting die altijd van stroom voorzien wordt onafhankelijk van de stand van het contact. Rood (4*) Naar de door het contact (12 Volt gelijkstroom) (ON/OFF) geregelde elektrische aansluiting. ISO aansluiting Opmerking: In bepaalde auto's is de ISO aansluiting mogelijk in tweeën verdeeld. Geel/zwart Gebruikt u een celluaire telefoon, sluit u deze dan aan via de Audio Mute dempingsaansluiting voor de cellulaire telefoon. Maakt u daarvan geen gebruik, laat de Audio Mute dempingsaansluiting dan vrij, zonder hierop iets aan te sluiten. De penposities van de ISO stekker kunnen verschillen afhankelijk van het soort voortuig. Blauw/wit (6*) Luidsprekerdraden Wit : Linksvoor + Wit/zwart : Linksvoor Grijs : Rechtsvoor + Grijs/zwart : Rechtsvoor Groen : Linksachter + of Niet gebruiken Groen/zwart : Linksachter of Niet gebruiken Paars : Rechtsachter + of Subwoofer + Paars/zwart : Rechtsachter of Subwoofer Opemerking: Wanneer er een subwoofer aangesloten is op dit toestel in plaats van een rechter achter-luidspreker, dient u het snoer van de linker achter-luikspreker nergens op aan te sluiten. Voor meer informatie dient u het Begininstellingen Menu in de Handleiding te raadplegen. Aansluitsnoeren met RCA stekkers (los verkrijgbaar) Eindversterker (los verkrijgbaar) Uitgang achter Dit product Eindversterker (los verkrijgbaar) Laat het RFP Alarm systeem derhalve bij voorkeur UITSLUITEND installeren door een erkend Pioneer technicus. Dit draad wordt gebruikt voor het activeren van het RFP alarmsysteem wanneer een portier wordt geopend. De ingang van de portieractivering voor RFP Alarm kan zowel met positieve als negatieve portierpenschakelaars worden gebruikt. Stel na het verbinden het juiste portiersysteem in met het RFP instelmenu. Met de vertraging van RFP Alarm wordt de timer pas geactiveerd nadat het laatste portier is gesloten en het interieurlampje van de auto is gedoofd. Controleer bij aanschaf dat ze voor het portiersysteem van uw auto geschikt zijn. Volg de aanwijzingen van de fabrikant voor het installeren en bedraden. Voor u het apparaat definitief installeert, is het raadzaam eerst alle aansluitingen tijdelijk te maken om te controleren of alles naar behoren functioneert, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. [. . . ] Dit zou namelijk het besturen van de auto hinderen met mogelijk ongelukken tot gevolg. Bevestig de stuurafstandsbediening altijd aan de binnenrand van het stuur zoals u in de afbeelding ziet. Installeren van de stuurafstandbediening in een auto met het stuur links Voor het installeren van de stuurafstandsbe-diening in een auto met het stuur rechts moet u de horizontale posities omkeren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER KEH-P8900R(-W)

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER KEH-P8900R(-W) zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag