Gebruiksaanwijzing PIONEER IDK-90C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER IDK-90C. Wij hopen dat dit PIONEER IDK-90C handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER IDK-90C te teleladen.


PIONEER IDK-90C : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2170 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER IDK-90C

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze gebruiksinstructies door om u ervan te verzekeren dat u in staat bent om uw model op de juiste wijze te bedienen. [. . . ] Om uw iPod op de juiste wijze in het dock te plaatsen, dient u de iPod typeadapter te selecteren die overeenkomt met het model van uw iPod. Iedere iPod type-adapter is voorzien van een modelmarkering zoals hieronder wordt aangeduid. U kunt ook een iPod type-adapter gebruiken die afkomstig is van een origineel iPod-dock. Gebruik in het geval van vijfde generatie iPod-modellen de iPod type-adapter die u heeft ontvangen bij uw iPod. Gebruik in het geval van een derde generatie iPod-model de `Apple iPod Universal Dock Adapter 3Pack voor iPod met Dock Connector' die beschikbaar is via Apple Inc. Plaats uw iPod-dockaansluitpoort om uw iPod aan te sluiten en tegelijkertijd op te laden. Sluit dit apparaat aan op een Pioneer AV-receiver die is voorzien van een specifieke iPodbedieningskabelaansluiting. U kunt vervolgens de afstandsbediening van de receiver gebruiken om dit apparaat te bedienen. [. . . ] De specificaties en het ontwerp zijn onderhevig aan mogelijke aanpassingen in verband met verbeteringen, zonder voorgande kennisgeving. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER IDK-90C

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER IDK-90C zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag