Gebruiksaanwijzing PIONEER FH-X700BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PIONEER FH-X700BT. Wij hopen dat dit PIONEER FH-X700BT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PIONEER FH-X700BT te teleladen.


PIONEER FH-X700BT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2842 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PIONEER FH-X700BT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Installeer dit toestel niet op een plaats waar: — het de besturing van het voertuig kan belemmeren. Installatie Het toestel kan op een van de volgende wijzen geïnstalleerd worden. [. . . ] € Voeg de negatieve kabels van verschillende luidsprekers nooit samen. Gebruik van dit toestel onder andere omstandigheden dan de volgende kan leiden tot brand of storingen. Om kortsluiting, oververhitting en storingen te voorkomen, moet u onderstaande aanwijzingen opvolgen. Bescherm de kabels met plakband op plaatsen waar deze tegen metalen onderdelen liggen. € Plaats geen kabels in de buurt van beweegbare onderdelen zoals de versnellingspook of de stoelrails. € Leg kabels niet op plaatsen die heet kunnen worden, zoals dicht bij de kachel. € Sluit de gele kabel niet op de accu aan via een gat in het motorcompartiment. Als dit apparaat aan staat, wordt het bedieningssignaal doorgegeven via de blauw/witte kabel. Verbind deze kabel met de afstandsbediening van een externe versterker of met de bedieningsaansluiting van de automatische antenne van het voertuig (maximaal 300 mA, 12 V gelijkstroom). Als het voertuig is uitgerust met een glasantenne, verbindt u deze met de voedingsaansluiting van de antennebooster. Verbind de blauw/witte kabel nooit met de voedingsaansluiting van een externe versterker of automatische antenne. Dit toestel moet gescheiden worden geaard van andere apparaten (met name apparaten die veel stroom verbruiken zoals een versterker). [. . . ] (Als u de zonneklep lager zet, vermindert de herkenning bij stemopdrachten. 1 Dubbelzijdige tape 2 Monteer de microfoonklem achter de stuurkolom. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PIONEER FH-X700BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PIONEER FH-X700BT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag